Kabızlık

84 görüntüleme
F

Fatma E. ..

18 Şubat 2026 23:47
Merhaba arkadaşlar bebeğim 10 aylık kabız oldu 3 gündür yapmadığım şey kalmadı ilaç kullanıyordu zaten ona rağmen kakasını yapamıyor var mı öneriniz aynı durumu yaşadınız mı
E

Emine K.

19 Şubat 2026 00:19
Uyarı veriyordum oğlumun popusuna hemen yapıyordu
İlsu O. K.

İlsu O. K.

19 Şubat 2026 02:21
Fatma Hanım Merhaba; geçmiş olsun. Mümkünse muz, patates, pirinç, elma,havuç ve nişasta içeren besinleri azaltın. Sebze yemeklerine bir süre patates eklemeyin. Tadım sürecinde anneler çok fazla irmik ve pirinç unu kullanabiliyor çorbaya, yumurtaya gün içinde bunları çokça tüketiyorsa bu da yapar. Kabak, brokoli, bezelye ve armuta beslenmesinde yer verin. Özellikle brokoli bağırsak sistemini harekete geçiriyor.

Bebek için kayısılı yulaf lapası deneyebilirsiniz belki.

Alerji durumu yoksa her gün yoğurt yedirmeye çalışın bağırsakları için çok faydalı.
G

Gizem D.

19 Şubat 2026 02:49
Ben her kabız olduğunu fark ettiğimde 3-4 tane gün kurusunu kaynatıp blenderdan geçirip püre yapıyorum birkaç kaşık yediriyorum. Bir çay kaşığı zeytinyağı içiriyorum, gün içinde bol su içirmeye çalışıyorum ve aynı gün içerisinde sonuç alıyorum siz de deneyebilirsiniz.
F

Fatma E. ..

19 Şubat 2026 13:09
Çok teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir