Kabızlık

92 görüntüleme
H

Hilal G.

5 Şubat 2026 09:30
2 buçuk yaş mamayı bırakınca inek sütü içmeye başkadı içtiğinden beri 6 aydır keçi pisliği gibi yapıyor tuvaletini yani kronik kabız oldu sanırım sütü bıraktık arada veriyorum ama hala düzelmedi çünkü yemek seçen bi çocuk makarna çorba pilav ve meyveden başka bişey yemiyo hiçbir sebze yemeğini ya da et yemiyor lifle beslenmediğinden su da içse kabızlığı geçmiyor ne yapabilirim ? Hala bez kullanıyor bu arada yaza tuvalet eğitimi vermeyi düşünüyorum kabızken bu daha zor olucak.
Betül �.

Betül ..

5 Şubat 2026 09:35
Bizde 3,5 yaşındayız 4-5 aydır kabızlık tedavisi sürdürüyoruz.Dulcosoft kullanıyorduk ama depolarda olmadığı için dokto önerisi ile Constipass kullanıyoruz ve her günde yapıyor kakasını.Ama kabızlık sonrası tuvalet eğitimi biraz zor oluyor.Anne kakamı yapıyım mı diye sorduğunda tuvalete yapmayı teklif ediyorum ağlayarak hayır tuvaletim yok diyor direk.Klozete oturttuğum zaman ise de tutuyor maalesef yapmıyor 1 saate kadar tuvalette kaldık yapmadı.
B

Büşra T.

5 Şubat 2026 10:49
Zeytınyagı çok kullan yemeklerde
H

Hilal G.

5 Şubat 2026 13:46
Ama yemek yemiyor ki hep karbonhidrat zeytinyağı koyabilceğim şeyler değil çorbasına katıyorum bi tek
V

Vildan A. Ö. ..

8 Şubat 2026 22:24
Merhaba biz de aynı durumdayız , sürekli katı şekilde yapıyor kakasını ve son günlerde kanama olmaya başladı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir