Kabızlık

197 görüntüleme
G

Güzin G.

3 Şubat 2026 17:33
Oğlum 6aylık 19 gündür ek gıdadayız ama kakası çok sertleşti bir öneriniz var mı armut veriyorum iki günden beri ama hala katı
T

Tuğba B. ..

3 Şubat 2026 17:44
Zeytinyağı içirin kayısı püresi işe yarar inşallah
G

Güzin G.

3 Şubat 2026 17:46
Zeytin yağı da içirdim kayısıyı da yulaf unu ile verdim her gün kaka yapıyır ama az ve çok katı şekilde normal mi bilmiyorum
Betül E.

Betül E.

3 Şubat 2026 18:07
Merhaba bence bir doktorunuza danışın çünkü biz de aynı sorunu yaşıyorduk şurup önerdi doktorun önerisiyle şurup kullanıyoruz
C

Cennet A. T.

3 Şubat 2026 23:15
Lifli gıdalarla destekle canım bir de günde 1 çay kaşığı Hindistan cevizi yağı
I

Inci B. H.

11 Mart 2026 00:39
Betül Erdoğan
Merhaba bence bir doktorunuza danışın çünkü biz de aynı sorunu yaşıyorduk şurup önerdi doktorun önerisiyle şurup kullanıyoruz
Merhaba surubu ne kadar süre kullanin dediler?
Betül E.

Betül E.

11 Mart 2026 07:51
Inci Barut Helm
Merhaba surubu ne kadar süre kullanin dediler?
Şurubu 10 gün kullandık 7 ml olarak sonraki 4 günde bıraktık toplam 15 gün kullandık.

İlk 10 gün 7 ml

11-12. Gün 5 ml

13-14. Gün 3 ml

15. Gün 1 ml verdim

Aniden bırakılmaması gerekiyormuş.
T

Tutku A.

12 Mart 2026 00:10
Kabak, tatlı patates püresini sıklaştırın. Mutlaka zeytinyağı ekleyin bir tık fazla bile koyabilirsiniz içeriğine güveniyorsanız. Ben kabızlık sorunu çok çektim bir ayda ilaçsız bir şekilde düzeldi çok şükür . Bir öğünde ki öğle olursa daha iyi armut(haşlanmış) + gün kurusu püresi verebilirsiniz yine içine zeytinyaği ekleyerek. Ben bu şekilde çözmüştüm. Ama kuru kayısı değil gün kurusu bunu özellikle belirteyim 
C

Canan A.

25 Mart 2026 00:35
Betül Erdoğan
Şurubu 10 gün kullandık 7 ml olarak sonraki 4 günde bıraktık toplam 15 gün kullandık.

İlk 10 gün 7 ml

11-12. Gün 5 ml

13-14. Gün 3 ml

15. Gün 1 ml verdim

Aniden bırakılmaması gerekiyormuş.
Dupholoc şurubu mu 7 ml tek seferde mi verdiniz acaba
Betül E.

Betül E.

25 Mart 2026 07:49
Canan Açar
Dupholoc şurubu mu 7 ml tek seferde mi verdiniz acaba
Günaydın evet ama büyük ihtimalle doktor kilo oranlı ml önermiştir. Ben ara ara kakası sertleştiğinde 5 ml de veriyorum tek seferlik bu arada sabah erken saatte vermeye özen gösteriyorum
C

Canan A.

25 Mart 2026 10:04
Betül Erdoğan
Günaydın evet ama büyük ihtimalle doktor kilo oranlı ml önermiştir. Ben ara ara kakası sertleştiğinde 5 ml de veriyorum tek seferlik bu arada sabah erken saatte vermeye özen gösteriyorum
Günaydın Sorununuz çözüldü mü bizde 6 aylığız uzun süredir böyle bir kabızlık var kendisi yapamıyor tuvalet pozisyonuna tutup öyle yaptırıyoruz
Betül E.

Betül E.

25 Mart 2026 14:22
Canan Açar
Günaydın Sorununuz çözüldü mü bizde 6 aylığız uzun süredir böyle bir kabızlık var kendisi yapamıyor tuvalet pozisyonuna tutup öyle yaptırıyoruz
Biz artık neredeyse 9 aylığız sorunumuz 2 hafta civarı sürmüştü. Ben ek gıda döneminde biraz fazla zeytinyağı vermeye özen gösterdim Onunda faydası olduğuna inanıyorum. Bebeğiniz emekliyor mu? Eğer emekliyorsa salın ortaya bol bol hareket etsin. Böylece çözdük gibi.
Betül E.

Betül E.

25 Mart 2026 14:23
Ama Canan hanım ne kadardır böyle belki kronikleşen bir sorun vardır ve uzman desteği almanız gereklidir.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir