Kabızlık

68 görüntüleme
A

Arzu Ö. ..

20 Ocak 2026 11:24
5.5 buçuk aylık bebeğim rota virüs aşısı dan sonra kabızlık ciddi bı problem mi ne yapmalıyım fitil sayesinde 15 günde bı çıkarıyor
S

Seda N.

20 Ocak 2026 11:28
Huzursuzluk yoksa anne sütü alıyorsa15 günde 1 yapması normal ,kabızsa hindistan cevizi yağı yoksa zeytinyağı verebilirsiniz,
A

Arzu Ö. ..

20 Ocak 2026 11:31

Seda Nur

Huzursuzluk yoksa anne sütü alıyorsa15 günde 1 yapması normal ,kabızsa hindistan cevizi yağı yoksa zeytinyağı verebilirsiniz,

Zeytinyagi kullandım ama fayda sağlamadi ufaktan ek gıdaya da başladım sancilari oluyor
S

Seda N.

20 Ocak 2026 11:33
Hindistan cevizi yağı günde 1 kere verin yarım çay kaşığı kadar, az gelirse günde 2 defa yarım çay kaşığı kullanabilirsiniz, bağırsak florasan düzenliyor hem
A

Ayfer U.

20 Ocak 2026 12:50
Fitil sayesinde yapıyorsa bi doktor görüşü alınmalı diye düşünüyorum ileri kabızlarda daha farklı sorunlar ortaya çıkabiliyor çünkü makat çatlağı vs gibi
A

Arzu Ö. ..

20 Ocak 2026 14:11

Ayfer Uğuz

Fitil sayesinde yapıyorsa bi doktor görüşü alınmalı diye düşünüyorum ileri kabızlarda daha farklı sorunlar ortaya çıkabiliyor çünkü makat çatlağı vs gibi

Doktora götürüyorum normal diyip beni gönderiyorlar
A

Ayfer U.

20 Ocak 2026 14:15

Arzu Özdemir

Doktora götürüyorum normal diyip beni gönderiyorlar

Doğal yöntemler deneyebilirsiniz Hindistan cevizi yağı gibi sadece anne sütüyle beslenen bebeklerde normal görülüyor fitil vermediğinizde 15 günü geçiyormu mesela ama sancı da çekiyor demişsiniz rahatsız ediyor demekki belki doktor değişikliği yapabilirsiniz
A

Arzu Ö. ..

20 Ocak 2026 14:34
Fitil vermesem 15 günüde geçiyor tek bı doktora götürmedim fark fark doktorada götürdüm

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir