Kabızlık

37 görüntüleme
B

Burçin G.

11 Aralık 2025 06:59
9 aylık bebeğim 2 aydırkabizlik problemi ile uğraşıyoruz çocuk sürekli ikiniyor ve kaka yaptığinda keçi pisliği gibi sert yapıyor dün artık ikinmaktan poposu kanadı doktor 1 ay önce duphalac vermişti ama ilacı bırakınca kabızlık tekrarlıyor probiyotik kullanmalı mıyım ne yapmam lazım çocu kaka yaparken ağlıyor
S

Seher Ö. ..

11 Aralık 2025 07:21
Burçin hanım beslenme düzeni nasıl acaba? Lifli besinler tüketiyor mu? Doktorlar bunun genelde beslenme ile ilgili olduğunu söylüyorlar. Sürekli ilaç tedavisi uygulamak da doğru değil.
B

Burçin G.

11 Aralık 2025 07:28
Lifli besinler de veriyorum ama tek tip besleniyor mesela yumurtayı haşlanmış asla yemiyor o yüzden kahvaltı da yumurta karışımli omlet yapıyorum sadece onu yiyor meyva hiç yemiyor mesela armut elme hiç yemek istemiyor o yüzden ara öğün maalesef ki meyva kabul etmiyor yoğurtla hele karıştırıp hiç sevmiyor bende zorlamak istemiyorum ama durum baya kötü artık beslenme olayı beni çok yıprattı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir