Kabızlık
52 görüntüleme
A
Aysel Ş.
24 Kasım 2025 10:11
Bebeğim 6 haftalık prematüre full mama ile besleniyor hiç emmedi emme refleksi olmadığı için küvezde kaldı ama hala öğrenemedi emmediği için sütüm sadece 30 cc geliyor zaten sütüm yetersizdi emmediği içim tamamen azaldı şuan kabız ve aşırı gazı var aptamil kullandık o aşırı gaz ve kabızlık yaptı sma kullandık oda aynı şekilde bebelac a geçtik oda aynı kabızlık gaz yaptı ne yapıcam bilmiyorum yardımcı olur musunuz
S
Sevgi K.
24 Kasım 2025 10:29
Hip markasını deneyebilirsin bende aynıydım onu kullanıyoruz gaz içinde sürekli egzersiz yap mama içinde gazını çıkar ve hemen yatırma çocuğu
A
Aysel Ş.
24 Kasım 2025 10:31
Sürekli egzersiz yapıyorum ılık havlu koyuyorum yağla masaj yapıyorum duş aldırıyorum ama yine fayda etmiyor
S
Sevgi K.
24 Kasım 2025 10:37
Hala kabız mı
A
Aysel Ş.
24 Kasım 2025 10:38
Ewt hala kabız ve aşırı gazı var karnı şiş
S
Sevgi K.
24 Kasım 2025 10:45
Ben sağlık ocağına gittiğimde oğluma ilaç yazdı magnezyum sanırım ama bana ilk bitkisel yani doğal olan şeyi kullan dedi bir damlamatik al dedi hakiki zeytinyağı koy ve günde 2 defa mamasına 15 damla koy dedi bende yaptım ve bir hafta yaptım sonra çok şükür düzeldi gaz damlasıda kullandım işe yaramadın
L
Lütfiye Z. ..
24 Kasım 2025 10:45
Bebeğin ayakların sıcak tutun
Mamalar genelde inek sütü proteini temelli Doktora sorun belki alerjik bir yapısı varsa oda gaza sebep olabiliyor
Mamalar genelde inek sütü proteini temelli Doktora sorun belki alerjik bir yapısı varsa oda gaza sebep olabiliyor
E
Ezgi Y. E. ..
24 Kasım 2025 11:07
Merhaba aysel hanimi ayni sorunu biz de yaşadık 4 ,5 aylik olana kadar kaka yaptığı gunleri not aldım 7 gunu geçince fitil yaparak ilerledik ama en iyi sonucu hipp combiotic mama verdi. Ek olarak en cok I LOVE YOU MASAJI YAPTIM O COK IYI GELIYORDU