Kabızlık

64 görüntüleme
A

Ayşe A. ..

22 Kasım 2025 21:29
Oğlum çok sık kabız oluyor.21 aylık erkek bebek.Lavman ve dufalak yapmak zorunda kalıyorum.Beslenmesi çok katı değil.İstahli bir bebek de değil zaten. Sebebi ne olabilir
S

Sema

22 Kasım 2025 21:33
Kayısı kaynatıp püre haline getirinyedirin vs kompostasını yapın . Daha çok posalı şeyler tüketirse kabız olmaz. Çorba içiyorsa bal kabağı çorbası yapabilirsiniz çok iyi geliyor kabızlığa. Yediği yemeklerin içine çok az zeytinyağı gezidirin.
Ş

Şerife A.

22 Kasım 2025 21:36
Kızım 5 haftalık ve 4 gündür kabız
S

Sema

22 Kasım 2025 21:37
Bebeğiiniz Anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normalsayılıyor. Bebeğiniz kabız değil
A

Ayşe A. ..

22 Kasım 2025 21:44
Bebeğim büyükanne sütü ile beslenmiyor tamamen normal yiyor.gida ile destekliyorum düzeliyor.Tekrar kabız oluyor.Acaba doktora götürmeli miyim bu sebepten
H

Hilal A.

22 Kasım 2025 21:46
Anne sütü alıyor kızım 2 aylık ama geçen gün lavmanla anca rahatladı. Hatta ilk yaptığı katı kıvamdayd . Eğer anne sütünde ki laktoza karşı duyarlılığı varsa o bile etkilermiş çocuk doktorum söylemişti. Evet, bütün doktorlar 10 güne kadar normal diyor ama çocukta huzursuzluk,katılarak ağlama vs varsa bunlar da normal dışı gözlemlenebilir şeylerle çocuğu anneden başkası çözemiyor maalesef
S

Sema

22 Kasım 2025 21:54
Ayşe hanım şerife ahanıma demiştim orası karışmış büyük evet kaç gün yapmıyor mesela
S

Sema

22 Kasım 2025 21:55
Evet hilal hanım o ayrı tabi sürekli masaj vs yapılması lazım rahatlaması için bebeklerin. Yüzüstü egzersizleri çok etken bu konuda
S

Sema

22 Kasım 2025 21:57
Muz yiyor mu o.da çok etken kabız olma konusunda içindeki siyah yeri çıkartıp verin Ayşe hanım aklıma gelenleri yazıyorum
A

Ayşe A. ..

22 Kasım 2025 22:02
Daha öncede yiyordu bu aya gelene kadar hiç kabızlık yaşamadık bir anda oldu.Muz tek başına kabızyapar mı acaba
S

Sema

22 Kasım 2025 23:02
Yapıyor kızım yediği zaman hemen kabız oluyorleblebi vs de

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir