Kabızlık

168 görüntüleme
E

Esma D.

25 Ağustos 2025 06:44
Bebeğim on buçuk aylık devamlı kabızlık sorunu yaşıyoruz. Çok ağlayarak ve katı kaka yapıyor bunun için probiyotik başlamalı mıyız önerisi olan var mı?
B

Betül T.

25 Ağustos 2025 07:11
Ben yoğurdunu probiyotik maya ile mayalıyorum faydasını görüyorum. Pirinç ekmek muzu seyrek vermemizi söylemişti doktorumuz bir de
E

Esma D.

25 Ağustos 2025 07:12
Ben de yoğurdunu öyle yapıyorum. Ama onun dışında bu hafta irmik yedi ondan mı bu kadar zorlanıyor bilmiyorum. 1 hafta oldu hala düzelmedik. :(
B

Buket

26 Ağustos 2025 04:27
Benimkide 6 aylık kabız dün biraz çok az koyu yeşil yapfi
S

Sifa D.

26 Ağustos 2025 05:27
Merhaba geçmiş olsun, benim bebeğim de ek gıdaya geçme ile birlikte çok ağır kabızlık yaşadı yeni yeni atlatıyoruz çok şükür.🙏🏻 ben araştırdığımda Hindistan cevizi yağı, akasya gamı ve b. Breve türü probiyotiklerin kabızlığa yardımcı olduğunu gördüm (o da symbiosys marka probiyotik damlada var) ve üçüne birden başladım. Çok şükür etki ettiler sizin sorununuz çok ağır değilse belki önce bir tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağıyla başlayabilirsiniz, doktorunuza danışarak. Geçmiş olsun 🙏🏻
H

Hümeyra S.

26 Ağustos 2025 13:13
Kaç gün yapmazsa kabız sayılıyor arkadaşlar? Benim bebeğim 3 gündür kakasını yapmadı 10.5 aylık. Ağırlıklı anne sütüyle besleniyor katı gıdayı kabul etmiyor
E

Esma D.

26 Ağustos 2025 13:15
Şöyle benim bebeğimde 3. Günde uykusundan uyanarak ağlayarak kendini sıkarak kalktı biz götürdük hastaneye kabız deyip libalaks yaptı lavman. Ama şu an hala zorlanıyor. İsterseniz doktorunuza sorup eczaneden alabilirsiniz
H

Hümeyra S.

26 Ağustos 2025 13:20
Evet benim bebeğimde bu sabah ağlayarak uyandı gaz çıkarıyor ama kakasını yapmıyor sizce acile gitmeli miyim?
M

Merve K.

26 Ağustos 2025 21:45
İnanın kabızlıktan benim kadar çeken yoktur. Mahvoldum resmen. Neler neler denedin inanamazsınız. Tek çözüm şu oldu. Kızım su içmeye başladı kabızlığı çözüldü
E

Esma D.

27 Ağustos 2025 05:01
Ben de şimdi sabahları 1 kaşık zeytinyağ verip su içiriyorum. Şu an biraz daha topluyor gibi. Şimdi nasıl bebeğiniz?
H

Hümeyra S.

29 Ağustos 2025 17:35
Zeytinyağı verdim 1 çay kaşığı o gece yaptı Allah’a şükür. Ama anladığım kadarıyla demir ilacından dolayı kabız oldu bizimki.
E

Esma D.

29 Ağustos 2025 17:52
Olabilir değiştirin isterseniz damlasını doktorunuza söyleyerek biz ocean kullanıyorduk ama şu an demir deposu iyi çıktığı için kestik. Çok geçmiş olsun
E

Esra G. ..

29 Ağustos 2025 22:06
14 aylık ve 2 aydır geçmeyen kabızlık çekiyoruz 😔 çok ağlıyor 3 günde 1 belki yapabiliyor doktorumuz lavman ve şurup verdi fakat hiç bir düzelme olmadı 15 gündür, probiyotik kullanıyorum ve ek gıda da çok zorlanıyorum yemek yemiyor doktorumuz da Allah'a emanet 🤭🙂‍↕️ ne yapacağım bilmiyorum bu durumları yaşayanlar yardiminiza ihtiyacım var çok zor durumdayım 🫤😔🫤😔 İstanbul Ataşehir'de doktor önerisi de olursa duaciniz olurum
E

Esma D.

29 Ağustos 2025 22:10
Sabahları doğal 1 çay kaşığı zeytinyağı ve ılık su biz böyle çözüm bulduk. Lavman önermiyorlar devamlı alışkanlık olur diye ve ben doktorumuza sorduğumda ilaç şurup vs. önermedi anca 2-3 ay yapamazsa başlarız dedi bence iyi gelmediyse bırakın.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir