Kabızlık

53 görüntüleme
N

Nuray B. ..

17 Ağustos 2025 20:37
5 ay 1 haftalık bebeğimde ek gıdaya basladık bebeğimde 5 ağustosta kaka yaptı 12 ağustosta lavman ile kaka yaptı 17 ağustos oldu bebek hala kaka yapmadı ve siskinlik huzursuzluk var. Duphalac surup 3 ay kullanım önerdi doktor fakat 3 gündür kullanmasına rağmen hala yapmıyor ne yapmalıyım
T

Tarik ..

17 Ağustos 2025 20:40
Ek gıda geçiş döneminde kabızlık olur lifli besinler ve bol sıvı tüketmeli
N

Nuray B. ..

17 Ağustos 2025 20:41
Zaten bebeğimin böbreklerinde taş olduğu İcin 4 aylıkken su içmeye basladı artı sürekli emiyor ve lifli besinler tüketmeme rağmen devam ediyor
S

Songül Ş.

17 Ağustos 2025 21:08
5 ay katı gıda için erken değil mi merak ediyorum da benim kızım çok istekliydi hazırdı ama okuduğum bazı yazılarda ilk 6 ayda sadece anne sütü dediği için yinede vermedim etkilerinden korktum.Doktorunuz mu önerdi acaba
T

Tarik ..

17 Ağustos 2025 21:12
Doktor başlamış diye düşündüm eğer doktorunuz başlamadıysa ek gıda geçiş için çok erken
G

Gonca Ü.

17 Ağustos 2025 21:13
Anne sütü alan bebeklerde 7-10 güne kadar yapmaması normal diye biliyorum lavman yerine fitil zeytinyağıyla uyarma yapabilirsiniz şurup henüz etki etmemiş olabilir mi acaba birde ek gıdalarına mutlaka zeytinyağı ekliyor musunuz ? Karnına saat yönünde masaj ve bacaklarına bisiklet hareketleri yaptırabilirsiniz rahatlaması için
S

Songül Ş.

17 Ağustos 2025 21:21
Doktorlar da bu kadar erken başlamayı önerirler mi emin olamadım Tarık bey ondan sordum bide şuna değinmek istiyorum eğer hastalık durumu vs söz konusuysa o zamanda kaka yapmada gecikebiliyorlar örneğin kızım üşüttüğü ve hasta olduğu zamanlarda kaka yapmıyor iyileştiği zaman yapıyor bizde 6 aylığız ayaklarını da yaz bile olsa serin bir ortamdaysak çorap giydirmeye özen gösteriyorum ve bazen gazı çoksa da kaka yapmadığını fark ettim.Diş ağrıları da bunu etkiliyor ama bu benim kızım da geçerli tabiki fikir olması için söylüyorum doktorunuz bana bir çay kaşığı ucuyla zeytin yapı ver demişti gün içinde bir kaç kere.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir