Kabızlık

54 görüntüleme
F

Fhryats

15 Ağustos 2025 20:29
Bebeğim 2 aylık kakasını yapamıyor 5 yada 6. Cı günde fitil veriyorum kakasını yapınca katı bir kakası yok muhallebi tarzında oluyor bu normal mi
S

Sena K. E.

15 Ağustos 2025 20:38
Kabız gibi mi ağlıyor ıkınıyor veya huzursuz mu eğer öyleyse bir doktora danışıp probiyotik başlamanızı öneririm sürekli olarak fitil vermek de tercih edilen birşey değildir sanırım
F

Fhryats

15 Ağustos 2025 20:39
Ağlaması yok arada ıkınıyor
P

Pelin B.

15 Ağustos 2025 20:41
Ikınması kakasından dolayı değil gazı oluyodur bebeklerde bağırsak gelişimi hızla devam eder kaka yapsın diye fitil kullanılmamalı
S

Sena K. E.

15 Ağustos 2025 20:44
Ağlaması huzursuzluğu yoksa bencede müdahale etmemelisiniz doktorunuza danışıp probiyotik desteği alınabilir
F

Fhryats

15 Ağustos 2025 20:51
Peki kaç gün beklemeliyim
Hilal T.

Hilal T.

15 Ağustos 2025 20:59
Sıvı gıda alan bebeklerde (anne sütü, mama ) 10-15 güne kadar kaka yapmaması normal kabul ediliyor. Benim bebegimde öyleydi. 10 günü geçtiğıde sadece 2 defa fitil kullandım. (kendimi rahatlatmak icin).ekstra bir probleminiz yoksa bu durum gayet normal endişelenmeyin . Sık fitil kullanimi da zararlı popoda çatlak vs oluşursa daha cok sıkıntı yaşarsınız. Bağırsaklar geliştikçe düzene oturur.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir