Kabızlık
37 görüntüleme
S
Suna G. ..
7 Ağustos 2025 19:36
Merhaba kizim 9 ay 1 haftalik oldu. Kabizlik problemimiz var. Her seyi dengeli veriyorum fakat kabizlik problemimiz devam ediyor 4 gun once yapti hafif kanamali oldu cok sert oldugu icin. Suan Almanyadayim doktorlar normal diyip ilgilenmiyorlar. Fakat kabizlik problemimiz bebegimi cok rahstsiz ediyor. Surekli gaz yapıyo karin agrisi ve aşırı huzursuz
A
Ayşe N. Y. ..
7 Ağustos 2025 21:04
Suna hanım bizim de kronik sorunumuz oldu bu Kabızlık. Yapmanız gereken ilk şey mutlaka popoda ki çatlağı düzenli şekilde kremini kullanıp yok etmek. Catlak orada var olup kanama yaptığı sürece çocuk kakayi tutuyor. Daha sonra da kesintisiz duphalac kullanıyorum. İlk başlarda fayda olmadı ama uzun süre kullanınca sonuç vermeye başlıyor. Yemeklerinde lifli gidalar, kayisi suyu vs kullanmayı da ihmal etmeyin. Biz çok çektik ve hala çekiyoruz bu kabizliktan o yüzden bu konuyu görünce bize yarayan şeyleri paylaşmak istedim.
S
Suna G. ..
7 Ağustos 2025 21:29
Çok teşekkür ederim Ayşe Nur Hanım. Elimden geldigince lifli gıdalar kullanıyorum. Galiba dediginiz gibi popodaki catlaktan dolayi kakasini yapmiyor olabilir.