Kabizlik

36 görüntüleme
H

Hulya

6 Ağustos 2025 07:59
Bebeğim 20 aylık anne sütü ve ek gıda aliyor. 5gunde bir kaka yapıyor. genelde kakasi geldiğinde ağlıyor ve yapmak istemiyor kendini sıkıyor, yapıncada 5gun beklemiş kaka sert oluyor canini acıtıyor, ne yapmam gerekiyor? kan degerlerinde demir eksikliği var tedavi olarak bestiron damla kullanıyorum,b12 ve d vitaminleri normal
D

Dilara L.

6 Ağustos 2025 08:00
Doktorlarımız daha iyi bilir ama bize böyle durumlarda sabah akşam mama ya da sütüne ya da yediğine neyle besleniyorsa çocuk birer çay kaşığı organik zeytinyağı karıştırmamızı önermişti doktorumuz
H

Hulya

6 Ağustos 2025 08:04
Zeytinyağı veriyorum günlük ekstra olarak ev yapimi tereyagi veriyorum
A

Ayten S.

6 Ağustos 2025 08:08
Yine doktorunuz daha iyi bilir ama ek gıda da çok katı besleniyorsanız o da olabilir lifli yiyecekler verip sindirime yardımcı olmak lazım. Biz büyük insanlarda bile oluyor. Kabak ben faydasını çok görüyorum nacizene benim fikirlerim. Yinede uzman bir kişiye sorun
G

Gamze ..

6 Ağustos 2025 08:12
Organik Hindistan cevizi yağının bağırsak florasındaki kötü bakterilere karşı iyi geldiğini söylemişti doktorumuz araştırın isterseniz biz hala kullanıyoruz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir