Kabızlık
50 görüntüleme
G
Gül K.
31 Temmuz 2025 19:27
8 aylık 7500 kg dk 2980. 6.ayda ek gıdaya başladık meyveleri rendeleyip veriyorum muz hariç kabak havuç zrytinyağı kullanıyorum ama kabız oluyor. Su pek içmiyor. Üç gün de çalışıyorum o sıra bıraktığım anne sütünü çok içmiyor. Sıvı azlığından mı bilmiyorum ama kabız oluyor şırup kullanıyorum 5cc ne kadar kullanmalıyız ona da alışsın istemiyorum
B
Büşra D. C.
31 Temmuz 2025 19:33
Merhaba, ben de az önce tam da bununla ilgili yazdım. 10 aylık benimki. Probiyotik, dulcosoft kullanıyorum. Zeytinyağlı eksik olmuyor. Ek gıdaya başladığından beri ağlayarak sert kala yapıyor. 8,5 aylık civarı da kaka yapmayı bıraktı, her bez açışımda az az makatında oluyordu. Ve 1,5 aydır lavmanla kaka yapabiliyor. Verdiğim şurup için üç doktor da hiçbir zararı ve emilimi olmadığını söyledi. Lavmanın da öyle. Su içmesi de iyi aslında ama yine de kakalar sert🥲
G
Gül K.
1 Ağustos 2025 09:50
Merhaba hindistan cevizi yağı da veriyorum ve erik olgunlaşmış meyve şeklini ekledim son olarak rahatlattı bende ilaçla devam etmek istemiyorum. Tabi suyu da artırmaya çalıştım hangisi etkili oluyor bilmiyorum ama kuru yaş erik deneyin sizde. Bide chia ıslatıp dolaba koyun şişmiş haliyle bir kaşık meyve veya yoğurtuna ekleyin yardımcı oluyor o da farklı olarak. İkimizede geçmiş olur inş
B
Büşra D. C.
2 Ağustos 2025 07:17
İnşallah geçer gider. Dediklerinizi de deneyeceğim. Doktorumuz din bir de Sokol şurup ekledi. Çok içime sinmiyor ancak kaka yapamaması da çok beter durum bilirsiniz ki..