Kabızlık

83 görüntüleme
A

Ayşe N.

14 Temmuz 2025 13:47
Merhabalar oğlum 13 aylik ve 5-6 aydır Geçmeyen kabızlığı var. Piyasada ki neredeyse bütün ilaçları kullandık hepsine bir süre sonra bünyesi alıştı etki gösterememeye başladı. Ne yapacağımızı şaşırdık üstelik iştahsızlık var ikisi birleşince çocuğun gelisimi durdu. Kaç tane doktora götürdüysem de bir fayda göremedim yardımcı olur musunuz ne yapacağımızı şaşırdık.
F

Fatma S. ..

14 Temmuz 2025 14:30
Beslenmesinde neler var mesela armut,kayısı, kabak, yoğurt, kefir, yulaf bunlara ağırlık verin bir süre. Patates, muz pirinç bunlardan uzak durun. Bol sıvı alıp hareket etmesini sağlayın.
A

Ayşe N.

14 Temmuz 2025 18:58
Bol sıvı hariç besinlerde hepsini dediğiniz gibi yapıyorum. Sıvıyı günlük ortalama 250 ml civarı alıyor su olarak. Bir de emiyor oradan aldığı süt var
F

Fatma S. ..

14 Temmuz 2025 22:30
Az önce alerji doktorunda geçmeyen kabızlık ta alerji belirtisi olabilir diye okudum. Öyledir diyemem tabi ama bir araştırın isterseniz
A

Ayşe N.

14 Temmuz 2025 22:38
4 aylıkken kanda alerji testi yapılmıştı çıkmamıştı. Ama pişigi de geçmiyor, çoğu zaman pisik, bu yüzden alerji aklımın bir köşesinde hep var. Yorumunuz bu fikre biraz daha yaklastirdi beni. En yakın zamanda tekrar test vereyim. Çok teşekkür ederim Fatma Hanım
F

Fatma S. ..

15 Temmuz 2025 05:07
Rica ederim geçmiş olsun
Büşra A.

Büşra A.

15 Temmuz 2025 09:03
Demir ilavı kullanıyor musunuz
A

Ayşe N.

15 Temmuz 2025 09:36
Evet Büşra Hanım kullanıyorum. Şu an ferromixin var toz halinde yiyeceğe katılan onu kullanıyorum. Doktorumuz bundan pek Kabızlık sikayeti duymadım dedi ama bu da sanırım pek yükseltmedi degerlerini

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir