Kabızlık

161 görüntüleme
M

Mihriban A.

19 Haziran 2025 18:43
Bebeğim 11 aylık 3 aydır ciddi kabızlık sorunu yaşıyorum fitil yardımı ile yapıyor ve kıpkırmızı oluyor hala geçmedi bugün çocuk cerrahına götürdüm eli ile anal muayene etti yırtık ve kitle yok diyip gönderdi. Rk gıda yemiyor kahvaltı asla ettiremiyorum öğleden sonra bir çorba belki yoğurt ve meyve tüketiyor vicdanen çok rahatsızım
Y

Yahmah E.

20 Haziran 2025 13:03
Kabız olunca ek gıdayı reddetme ihtimali artıyor.. Kuru erik kuru kayısı zeytinyağı sade yağ bunları günlük beslenmenize eklemenizi öneririm kabızlığa çok iyi geliyor bizde çok çekmiştik
M

Mihriban A.

20 Haziran 2025 13:10
Kuru erik denemedim deneyeceğim teşekkürler
E

Edanur A.

20 Haziran 2025 15:06
Probiyotikli yoğurt mayalıyorum. Her pişirdiğim yemeğine zeytinyağı eklemiş olsam dahi tabağına tekrar gezdiriyorum. Probiyotikli bir damla kullanmaya başladık sorunumuz geçti bizde çok zorlandık
H

Hatice C.

22 Haziran 2025 20:14
Benimkide 10 aylık, çok ciddi kabızlığı vardı, aynı şekilde çocuk cerrahisine gittik ve sorun yok denildi, her yolu denedim ama sonuç alamamıştım. Son olarak eczaneden macrogol şurup aldım ve sorunu çözdük şükür
Esra Y.

Esra Y.

Uzman Diyetisyen

23 Haziran 2025 12:38
Bebeğiniz uzun süredir kabızlık yaşadığı için fitil gibi müdahaleler sık kullanıldıysanız makat çevresi tahriş olmuş olabilir. Bu durumda bebek kaka yapmaktan korkabilir. Beneğinizin bu durumda dışkıyı tutmasına ve daha fazla kabızlık yaşamasına neden olur

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir