Kabızlık
156 görüntüleme
S
Setenay K.
9 Haziran 2025 07:18
33+3 de dogdu. Düzeltilmiş ayi 13 aylik. Dogum kilosu 1850 suan 10.7 . Boy 78 .Hemoglobin 1 2 ay önce 10.6 geldi. Sidefer 20 damla kullaniyor. Mama iciyor. Sideferden dolayi kabızlık oluyor cok zorlanıyor. Yemesini düzenliyorum gunluk Lifli ve kakasini yumuşatacak seyler veriyorum ama pek işe yaramıyor ne yapabilirim. Demire daha ne kadar devam etmem gerekiyor
Z
Zeynep İ.
9 Haziran 2025 08:47
Selam, ben bestiron plus kullanıyorum çok memnunum hatta bağırsaklarına iyi geldiğini söyleyebilirim
S
Shırın ..
9 Haziran 2025 09:25
Selam ben kızıma Ocean micrefer demir damla kullanyorum şuan 5,5 aylık acaba ondanmi kabız oluyor.
S
Setenay K.
9 Haziran 2025 09:36
Bestron damla dişlere leke yapıyormuş diye almamıştım. Demir ilaçların hepsi kabızlık yapar demisti doktoru.
M
Melike A. ..
9 Haziran 2025 17:30
Benim oğlumda demir ilacına başlayalı 1 hafta oldu ve kakasını zor yapmaya başladı dünde hiç yapmadı çok zorlandı ağladı hep sabah 4 5 damla hakiki zeytinyağı içirdim ve 1 saat sonra rahatca yaptı hangi demir ilacını kullanmak lazım acaba
S
Setenay K.
9 Haziran 2025 17:41
Devletin verdiği kahverengi renkli olanlar dişlerde lekeye sebep oluyor. Bizim doktorumuz sidefer önermişti beyaz renkli oldugu için dişlerine zarar vermiyormuş. Bizim damla sayısı arttirinca sorun yaşamaya başladık. 3 4 gun birakip denedim demirle ilgili mi diye. Kullanmadığım dönemlerde ayni beslenmeyle kolay yapti. Ama doktorumuz 3 ay daha devam edin dedi.popisunda catlak olur ya da kaka yapmak istemez diye korkuyorum ben de.
M
Melike A. ..
9 Haziran 2025 18:52
Bizede sağlık ocağından verdiler işte normalde d vitamini ocean kullanıyoruz tadını sevmezse alırsınız başka marka dediler oğlumda içiyordu ama kabız oldu bıraktım vermeyi hemen hemen her marka yapıyormuş kabız galiba yapamayıncada çok huysuzlandı ne yapsam bilemedim bende
G
Gülizar T. ..
10 Haziran 2025 10:51
Well care nin kidsfer damlasını kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım çok şükür kilo başı iki damla kullaniliyor
G
Gülizar T. ..
10 Haziran 2025 10:52
Kabızlık için sabah akşam bir çay kaşığı orjinal zeytinyağı verebilirsiniz doktorum önerdi dört buçuk aylık