Kabız Sonrası Kakada Kan
33 görüntüleme
S
Semiray E. ..
17 Ağustos 2025 23:47
Bebeğim 5 haftalık şuan meme reddinden ötürü beni 2 haftadır emmiyor sma mama kullanıyordum 9 gün öncesine kadar fakat kabızlık ve kusma olayı olduğundan mamasını değiştirdik ve golden goat markasına başladık 2 gündür rahat kakasını yapıyordu fakat bugün kanlı kaka yaptı çok korkuyorum sebebi ne bilmiyorum yardımcı olun lütfen
Ö
Özge T.
18 Ağustos 2025 04:24
Alerjisi olabilir , ya da makatında çatlak olabilir kızarıklık bir kontrol edin krem kullanın pişik için herhangi bir durum var mı ? Benim kızım 5 aylık kanlı kaka yaptı doktor bazı tahliller istedi , gaita testi yapıldı , isterseniz doktorunuza sorun

Ayça K. A.
Hemşire
18 Ağustos 2025 05:27
Golden goat keçi sütü içerikli bir mama olduğu için açıkçası bazı bebeklerde kabız olmayı daha da çok tetikleyebilir. Hipp organic combiotic almıştım ben deneme yanılma yapa yapa belki bakabilirsiniz. Kakada kan alerjide de görülebilir makat çatlaklarında da gözle görülen birşey olmayadabilir dışarıdan bakın bir şey yoksa bir mama değişikliğine gidin kan devam ederse muhakkak bir hekim görmeli

Ecem T. Ö. E.
Allerji Diyetisyeni
18 Ağustos 2025 17:47
Belirtilerin devamlılığı takip edilmeli . Her dışkılamada kan devam ederse alerji açısından değerlendirme gerekir