Kabız

58 görüntüleme
M

Merve Ö.

15 Nisan 2026 19:20
1 haftadır tadımlara başladık çok fazla gazı var 4 gündür de kabızlık yaşıyor tattırdığım herşeye zeytinyağı da koyuyorum ne zaman doktora başvurmalı
R

Rabia K. ..

15 Nisan 2026 19:49
Biraz ara vermeyi deneyebilirsiniz belki de hazır değildir bir kaç gün daha beklemiştim ben gaz sorunu yaşayınca kendiliğinden ortadan kalktı
M

Merve Ö.

15 Nisan 2026 22:25

Rabia K.

Biraz ara vermeyi deneyebilirsiniz belki de hazır değildir bir kaç gün daha beklemiştim ben gaz sorunu yaşayınca kendiliğinden ortadan kalktı

Teşekkürler öyle yapayım en iyisi 🙏🏻
S

Seval b.

15 Nisan 2026 22:41
Ben ilk gün yoğurt vermiştim kızım gazdan perişan olmuştu bir kaç gün ara verdim kendiliğinden düzeldi :) hala farklı tadımlarda veya bazen aynı tadımlarda dahi kabızlık olabiliyor. Kuru kayısıyı suda bekletip blend edip verdim sabahında bol kakalı bez beni bekliyordu :)
E

Esra

16 Nisan 2026 09:06
Ek gıdaya ilk geçişte ne kadar dikkat edilirse edilsin kabızlık oluyor bence. Benim bebegim de kaç kere öyleydi hastaneye bile gittiğim oldu. Ben ara vermedim hiç daha az az , kabız yapmayacak ve hafif şeyler verdim şu anda biraz daha iyi eskisine göre

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir