Kabin Boy Bebek Arabası

107 görüntüleme
Ş

Şevval

2 Haziran 2026 13:24
Evim merdivenli ve travel sistem bebek arabam var. Şuanda çok zorlanıyorum bu arabayla. Kabin boy almak istiyorum Maxi-Cosi Lara2, Joie Parsel LX baktım ikisi arasındayım. Sizin kullandığınız fiyat farketmez önemli olan kullanım kolaylığı ve hafifliği hangisini önerirsiniz cybex modelede baktım ancak 4aylık bebeğim bu yüzden olmuyor. Yani tam yatabilmeli, çift yönlü kullanımı olursa çok iyi olur, hafif olsun. Önerilerinize açığım teşekkürler. Çok zorlandığım bi konu oldu. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim
E

Eda N. E.

2 Haziran 2026 13:33
Lara2 kullanıyorum çift yonlu degıl ama dıger ıstedıgınız butun ozellıkler mevcut tavsıye ederım
T

Tülay A.

2 Haziran 2026 14:13
Mamas papas libro bebek arabasına da bi göz atın derim , ben kullanıyorum gayet memnunum ama çift yönlü değil diğer özellikler mevcut
N

Nazlıcan

Premium Üye
2 Haziran 2026 14:45
Prego solo kullanıyorum memnunum, kabin boy travel diye geçiyor 7 kilo gibi bir şey tek elle açılıp kapanabiliyor, pusetsiz de satılıyor sanırım. Tek yönlü ama onun dışında aradığınız özellikler var ve kullanışlı bir model bence
Ş

Şevval

2 Haziran 2026 21:56
Sanırım kabin boylarda çift yön yok. Bende şuan prego concorde kullanıyorum çift yön var ama çok ağır
N

Nazlıcan

Premium Üye
2 Haziran 2026 22:46
Şevval
Sanırım kabin boylarda çift yön yok. Bende şuan prego concorde kullanıyorum çift yön var ama çok ağır
Benim de bebeğim 4 aylık ben artık pusete koymuyorum bebek arabasını hafif yatık pozisyonda tutup bebeği direkt koyuyorum hem dışarı bakıp etrafı keşfediyor benimki bir de insanlardan çok korkuyordu ama böyle yaptıkça birazcık o problemi aşmaya da başladık. Sanki kabin boy olup çift yönlü olan bir tane elelebaby nin vardı ama emin değilim.
Z

Zeynep N. İ.

2 Haziran 2026 22:58
Bagi zero autofold kullanıyoruz, çift yönlü değil. Çok hafif ve yağmurluk ile ayak örtüsü de var içerisinde.
E

Ebru

2 Haziran 2026 23:38
Ben hep çift yönlü bakmıştım bagi neo 2 vardı ama ağırdı joie pact pro kullanıyorum 4 aydır çift yönlü değil ama hafif sürüşü kolay fiyat performans ürünü
Ş

Şevval

3 Haziran 2026 00:10
Kızlar her birinize çok teşekkür ederim gerçekten her biriniz yardımcı oldunuz sanırım çoğu üründe çift yön yok travel sistemlerdeki gibi birde bende bebişimi tam yatırmıyorum zaten yatırdığımda ağlıyor bi tık yukarı kademede kullanıyorum hem etrafa bakıyor hem bize bakıyor bizi görmediğinde endişenmesin diye çift yön istedim aslında ancak anladığım kadarıyla çok seçenek yok bu konuda
A

Aslıhan G.

3 Haziran 2026 00:56
Ben doğduğu günden beri Cybex easy s twist kullanıyorum , kabin boy 7 kilo bir bebek arabası çok memnunum . Tek elle açılıp kapanma ve yer kaplamaması muhteşem .
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir