Juno Yataktan Park Yatağa Nasıl Geçebilirim

94 görüntüleme
M

Melek G.

3 Aralık 2025 21:30
Bebeğim 3.5 aylık. Doğduğunun ilk haftasından itibaren yataş Juno yatakta yatırdık. Artık sığmadığı için düz ğark yatağa geçmeye karar verdik ama 2 gündür uyuyamıyoruz. Bu geçişi yapam var mı, varsa tecrübelerini aktarırsa çok sevinirim.
İ

İrem K. Y.

3 Aralık 2025 21:41
Merhaba, benim bebeğim daha 15 günlük kadardı sanırım biraz boyu uzundu rahat edemediğini düşünüp junodan aldık. Boynu hep bükük kalıyordu. İlk gece çok endişelendim nasıl olur ne yaparız diye ama hep kendime şunu söyledim. Eskiden bu imkanlar mı vardı ya da şu an juno her bebekte var mı? Cevap hayır tabi :) park yatakta başını koyacağınız kısmın altını birazcık yükseltebilir eğim verebilirsiniz. Çok değil tabi. Bence korkmayın çoğu bebek öyle düz beşikte yatarak büyüyor. Benim oğlan bence junodan ayrıldığında çok rahat etti. Hatta ilerleyen dönemde bebek reflüsü yaşadık biz. Onu da biraz yükseltmeyle ve yan yatırmayla çözdük. Yan yatırma zararlı diyor Osman hoca o yüzden asla öneri değil bizim örneğimiz diyeyim :)
Afranur K.

Afranur K.

3 Aralık 2025 21:46
Ben park yatağın içine, standart reflü yatağını koydum hani takoza benzeyen eğimli olan. Junoya ilk eve geldiği gün koydum ve başının çok eğimli olmasından ben de hoşlanmadım maalesef.
Park yatak içine basit reflü yatağını koyup deneyin isterseniz.
M

Melek G.

3 Aralık 2025 21:50
Biz baya uzun süre kullandık reflümüz dolayısıyla. Eğimli olan reflü yatağını bir türlü kabullenmemişti. Şimdi 3 aydır onu kullanmışken düz yatağa tepki gösterdi sanırım hiç uyumadı normalde dalacakken 10 dk sonra bağırarak uyandı hep.nasıl aşacağımı bilemedim. Yoğun kusmalarımı devam ettiği için de yatağın baş kısmını ayaklarından yükselttim ama sanırım junodaki gömülme hissine fazla alıştı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir