İyi Olamıyorum

136 görüntüleme
E

Elif ..

24 Aralık 2025 19:27
Buraya bu konuyu daha öncede yazdım. Ama iyi olamıyorum. Depresyondan çıktım zannediyorum birkaç gün iyiyim sonra tekrar başa dönüyorum. Prematüre bebek annesiyim kızım 35 gün yoğun bakımda kaldı . Sütüm azdı zaten emmesi de zayıftı. Öğürüyordu veremedim .2 ay sağım yaptım sonra sütüm kesildi ki pompaya bağlı yaşamak istemiyordum. Bir anne bunu ister mi bilmiyorum (ya da ben iyi Bir anne olamadım )sütüm kesilsin istedim. Ve kesildi.kızımın iştahsızlğı kakası ishali dişi derken7 ay oldu.Hala iyi değilim. Ek gıda almıyor mama içmek istemiyor . Ve ben sürekli kendimi öfke nöbeti ağlama krizine girmiş buluyorum. Hiç sinirli biri değilim normalde ama o kadar kolay sinirlenmeye başladım ki eşim bile çok şaşırıyor. Çok zorlanıyorum tam iyiyim diyorum tekrar nüksediyor. Benim yaşadıklarımı yaşayan var mı.
S

Serpil ..

25 Aralık 2025 11:28
Ben kendimi surekli bastirdim ama simdi nerdeyse bebegim 21 aylik vucudum asiri tepki Verdi heryerim agriyo Panikatakla karistirdim acile gittim kalp krzii diye cok asiri gergin sinirli biri oldum roparlanmaya calisiyorum ama surekli tetikte olmak cok zor oglum hareketli ve ne bulursa agzina atiyo en son pil yuttu ve bende kirilma noktasi orda oldu O kadar dikkate ragmen koruyamadim Panik tetiklendi yardim Eden olmayinca cok zor hele ki uyumayan cocukla
E

Elif ..

25 Aralık 2025 11:54
Evet maalesef vücudumuz o stresi bir şekilde dışarı atıyor bende de yeme bozukluğu ve cilt problemleri aynı zamanda uyku problemlwri var umarım iyi oluruz .
S

Seda N.

25 Aralık 2025 12:02
Mükemmel anne olmayı arzulamışsınız ama istediğiniz gibi bir yol alamadığınız için böylesiniz, sizi çok iyi anlıyorum. Bende öyleydim bir zamanlar ama fark ettim ki çocuğum mükemmel bir anne değil ,mutlu bir anne istiyo. Geçmişe yapamadıklarıma değil de geleceğini güzelleştirmeye odaklanmalıyız ve yapabildiğimizle mutlu olalım. Akışına bırakmak lazım bazen, anın tadını çıkarın. Kendinize iyi gelen şeyleri yapın, bırak ve rahatla diye bir kitap okumuştum bana çok iyi geldi, tavsiyeederim
Ç

Çağla G.

25 Aralık 2025 16:50
Hissettiğiniz sinir öfke korku endişe… her ne olursa olsun kaynağını bulun. O an gerçekten neden öyle hissediyorsunuz. İnsanın yaptığı en zor şey kendine dürüst olmaktır. Siz olun ve o an neyse sorun onu bulun. Anne olmayı sevmediniz mi keşke anne olmasaydım mı diyorsunuz bunlar da çok normal. Yalnız mıydınız süreçte? Her ne olursa olsun yavrunuzu çok sevdiğiniz yaZdıklarınızdan belli. Onla zaman geçirmenin bu şansa sahip olmanızın tadını da çıkarın çünkü biliyoruz anne olarak, zaman çok hızlı geçiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir