İyi Geceler Anneler
388 görüntüleme
B
Burcu ..
21 Nisan 2026 04:57
Merhaba kızım 9 aylık anne sütü ve mama ile besleniyordu fakat artık mamayı kesmeliydim vermediğim de artık aramıyor ama eskisi gibi suan da bezi dolmuyor çişi merak ettim normal mi doğuyor mu doğmuyor mu diye
K
Kader E.
21 Nisan 2026 05:56
Konu ıle alakasız aslında nasıl yazacağımı bulamadım inşallah bilen yaşayan anneler görür kızım 12 gündür kak yapamıyor 3 ay 18 günlük huzursuzluk yok kusma sureklı olan bırsey reflusu var normal mı
C
Cennet ..
21 Nisan 2026 06:42
Konu ıle alakasız aslında nasıl yazacağımı bulamadım inşallah bilen yaşayan anneler görür kızım 12 gündür kak yapamıyor 3 ay 18 günlük huzursuzluk yok kusma sureklı olan bırsey reflusu var normal mı
C
Cennet ..
21 Nisan 2026 06:43
Burcu hanım gece sık uyanmayan bebeklerin çişli bezle uyanmamaları normal fakat gün içerisinde de çok dolmuyorsa ve sizin içinde sakıncası yoksa bir süre daha devam edin mamaya. Sütünüz yetiyorsa gerek yok tabi
B
Burcu ..
21 Nisan 2026 08:44
Burcu hanım gece sık uyanmayan bebeklerin çişli bezle uyanmamaları normal fakat gün içerisinde de çok dolmuyorsa ve sizin içinde sakıncası yoksa bir süre daha devam edin mamaya. Sütünüz yetiyorsa gerek yok tabi
Yükleniyor...