İye Olabilir mi
91 görüntüleme
S
Sude ..
24 Ocak 2026 11:30
Kızım 12 aylık iki gün önce gece çok huzursuzlandı diş olabileceğini düşündüm fakat bi müddet sonra sakinleşip uykuya döndü dün gündü arada bir huzursuzluğu oldu iştahında sıkıntı yok su ve mama da içiyor. Dün gece aşırı çığlıkla uyandı ve cok zor sakinleşti bezini değiştirirken dokundurtmak istemedi sabah değiştirirken kaka yapmıştı temizledim ve içeri doğru bir kızarıklık olmus. Henuz çiş yapmadı onu takip ediyorum. Çiş yaparken acı çekiyor mu diye daha önce iye geçirdik bir kaç ay önce ve iğne antibiyotik vurulduk o zamandan beri i bez değişimlerinde banyoda yıkıyorum çok nadir dışardaysak ıslak mendil kullanıyorum dikkat ediyorum ama tekrarlamış olabilir mi? Pişik yok

Afranur K.
24 Ocak 2026 11:43
Maalesef kronik olabiliyor iye, çişini yapmasını takip edin bi örtü açıp altına, acı acıyor mu, huzursuz mu yaparken diye. 12 aylık olduğu için su verebilirsiniz kilo başı 20 ml su içebiliyor bunu üst sınırdan verip çişini arttırmaya çalışın takip edin bence.
S
Sude ..
24 Ocak 2026 11:49
Maalesef kronik olabiliyor iye, çişini yapmasını takip edin bi örtü açıp altına, acı acıyor mu, huzursuz mu yaparken diye. 12 aylık olduğu için su verebilirsiniz kilo başı 20 ml su içebiliyor bunu üst sınırdan verip çişini arttırmaya çalışın takip edin bence.

Afranur K.
24 Ocak 2026 12:10
İye böbrek ultrasonunda temiz sonuç verir genelde, turna yemişi ( cranberyy denetin kızınıza. Kronik durumlarda ekstra faydalı oluyor .
Rutin öğünlerine haftada 1-2 ekleyin. Bi de maalesef bez kullanım dönemi olduğu için nüks görülebilir. Beni bırakınca temiz iç çamsiıtı ile rahatlar
Rutin öğünlerine haftada 1-2 ekleyin. Bi de maalesef bez kullanım dönemi olduğu için nüks görülebilir. Beni bırakınca temiz iç çamsiıtı ile rahatlar
S
Sude ..
24 Ocak 2026 12:11
İye böbrek ultrasonunda temiz sonuç verir genelde, turna yemişi ( cranberyy denetin kızınıza. Kronik durumlarda ekstra faydalı oluyor .