İştahsızlık ve Kilo

152 görüntüleme
R

Rümeysa M.

1 Haziran 2026 16:38
Bebeğim 11.5 aylık , önceden yediği yemekleri bile yemiyor (yumurta kıyma köfte vs) diliyle itip çıkarıyor. Diş vs dedik ama o da yok. Genellikle mama sandalyesi yerde vs farketmiyor gerekli açlık süresini de bırakıyorum aç olmasına ragmen yemiyor aynı durumda olan var mı acaba ? Kilosu zaten sınırda yaşıtlarına göre minyon daha da cok verecek diye korkuyorum
O

Ozlem

1 Haziran 2026 17:15
Kan değerlerinize baktırdınız mı
R

Rümeysa M.

1 Haziran 2026 17:17
Ozlem
Kan değerlerinize baktırdınız mı
Normalde dokuzuncu ayda baktırmıştık hatta kilosundan ötürü Çölyak da bakıldı fakat bir sorun çıkmadı sadece demir değeri sınırdaydı damla miktarını artırdık, 12. Ayda tekrar bakılacak
Sibel Y.

Sibel Y.

1 Haziran 2026 17:19
Bebek özelinde bir sıkıntı yoksa genelde demir düşüklüğü iştahsızlık yapıyor
R

Rümeysa M.

1 Haziran 2026 17:22
Sibel Yılmazer
Bebek özelinde bir sıkıntı yoksa genelde demir düşüklüğü iştahsızlık yapıyor
Peki önceden yediği seyleri de yememesi bundan olabilir mi acaba , yoksa yaşın vermiş oldugu bir dönem mi diye düşünüyorum aadece yogurt meyve falan tüketiyor
O

Ozlem

1 Haziran 2026 17:29
Rümeysa Melayim
Normalde dokuzuncu ayda baktırmıştık hatta kilosundan ötürü Çölyak da bakıldı fakat bir sorun çıkmadı sadece demir değeri sınırdaydı damla miktarını artırdık, 12. Ayda tekrar bakılacak
İnşallah kullanımızla birlikte iştahınız artar. 1 yaşa girmemize az kala bizdede öyle bir iştahsızlık olmuştu o dönemler öyle oluyor galiba sevdiği şeyleri bile tüketmiyordu. Denemediyseniz eğer önüne koyun balkonunuz varsa orada etrafa bakarken kendi kendine yemeye çalışsın ben öyle yönetiyorum şu an süreci. Belki sizde de işe yarar
Sibel Y.

Sibel Y.

1 Haziran 2026 17:42
Rümeysa Melayim
Peki önceden yediği seyleri de yememesi bundan olabilir mi acaba , yoksa yaşın vermiş oldugu bir dönem mi diye düşünüyorum aadece yogurt meyve falan tüketiyor
Benim oğlumun demiri düşüktü sevdiği şeyleri de yemiyordu takviye sonrası iştahı açıldı aynı düzenimize döndük
R

Rümeysa M.

1 Haziran 2026 18:46
Ozlem
İnşallah kullanımızla birlikte iştahınız artar. 1 yaşa girmemize az kala bizdede öyle bir iştahsızlık olmuştu o dönemler öyle oluyor galiba sevdiği şeyleri bile tüketmiyordu. Denemediyseniz eğer önüne koyun balkonunuz varsa orada etrafa bakarken kendi kendine yemeye çalışsın ben öyle yönetiyorum şu an süreci. Belki sizde de işe yarar
İnşallah cok teşekkür ederim dediğiniz gibi umarım artar
R

Rümeysa M.

1 Haziran 2026 18:46
Sibel Yılmazer
Benim oğlumun demiri düşüktü sevdiği şeyleri de yemiyordu takviye sonrası iştahı açıldı aynı düzenimize döndük
İnşallah bizim de aynı şekilde döner
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir