İştahsızlık, Çişli Bez Azalması
78 görüntüleme

İrem A.
31 Temmuz 2025 12:30
Kızım 5 aylık, doktorumuz ek gıda tadımlara başlayabilirsiniz dedi. Ek gıda sabahları tadım yapıyor. Mama içiyor, arada su içiyor. Ama şuan da iştahsızlık var, dişlerini kaşıyıp kulaklarını çekiştiriyor. Ve çişli bezinde azalma var. Evimiz de çok güneş alıyor 30 derece oluyor bazen. Ne yapmalıyım? Sıcaklık kaynaklı mı
R
Rananur D. ..
31 Temmuz 2025 12:41
Benim bebeğimin de aynı. Belki evinizde vardır gaz damlalarının damlalık kısmıyla anne sütü veriyorum. İştahsız olsa yada kaşık için ağzını açmasa bile o cam olduğundan sanırım onunla herşeyi yiyor. 1 gündür ateşli ve hiç hali yoktu bugün meyve püresini süzgeçten geçirip o Damlalıkla verdim yoksa hiç yemiyordu.
N
Naciye D. Ö. ..
31 Temmuz 2025 12:53
Benim oğlum da 5 aylık, aynısını yaşıyoruz. Uzanarak az az yiyor. Kilosu yerinde sayıyor hiç alamıyor. Sıcak memleket, klima yok. Bezleri hem sayı az hem rengi koyu. Sabırla deniyoruz inşallah havalar düzelince her şey yoluna girer 🙏 sağlığı yerinde olsun da
S
Saziye G.
31 Temmuz 2025 13:21
Benim bebeğim de aynı şekilde inanılmaz azaldı yemesi 7 aylık bu ay kilo almadı bile. 2 diş çıkardı havalar da çok sıcak devamlı farklı şeyler deniyorum tatmadığı şeyleri yiyebiliyor. Sosyal medyadakiler gayet güzel yiyor üstelik kaç çeşit hazırlıyorlar anlamış değilim 🤷♀️

İrem A.
31 Temmuz 2025 14:34
Gerçekten öyle benim de moralim bozuldu, sıcaktan mı dişten mi atak mı diye düşünmekten daraldım. Teşekkür ederim yanıtlarınız için