İştahsızlık
128 görüntüleme
Ö
Öznur B. ..
25 Temmuz 2026 22:55
Merhaba bebeğim 11 aylık 7 kilo şuanda boyu da 68 cm (doğum kilosu 2400 gramdi ) bebeğim çok iştahsız Demir eksikliği vardı ama bir nebze düzelttik ona rağmen iştahsızlık geçmedi ek gıdaya geçtigimizden beri hep böyle ne yapmalıyım bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen. Yani yaklaşık üç aydır aynı kiloda doktora gidiyoruz bir şey söylemiyorlar tekrardan doktora götürmek gerekir mi ya da iştah şurubu almak iyi gelir mi:(
C
Ceren ..
25 Temmuz 2026 23:05
Merhabalar benimde bebeğimde aynı iştahsızlık sorunu var
Kan vs Herşeye bakıldı iştahsız olmasını gerektirecek sağlık açısından bir durumu yok sanıyorum ki sizinde öyle
Doktor doktor da gezdim
Takipli doktorumuz bebeğimin hareketli olduğunu
Ve 6 aydan sonra eskiden olduğu gibi aşırı gram alımı beklenmediğini hareketli ve iştahsız bebeklerde daha da böyle olduğunu söyledi
Açıkçası lütfen kabullen sağlık açısından bir sorunu yok gelişimi iyi dedi
Bir yerde oda bir atak yapacaktır ama zaten doğumdan itibaren az persentıl doğdu bir anda 50-75 e çıkmasını beklemek saçmalık olur dedi
İçiniz rahatlasın diye yazıyorum 🫶🏻
Şuan 17 aylık olduk hala aynı persentıldayız 😅 ama kilo dışında işhtasızlık dışında bir sorunu yok
Sağlığı yerindeyse endişe etmeyin
İştah şurupları asla önerilmiyor
piyasada alerji için yazılan şurupları iştah artırma yan etkisi olduğu için önerenler var lütfen itimat etmeyin 🙏🏻🌸🌸
Kan vs Herşeye bakıldı iştahsız olmasını gerektirecek sağlık açısından bir durumu yok sanıyorum ki sizinde öyle
Doktor doktor da gezdim
Ve 6 aydan sonra eskiden olduğu gibi aşırı gram alımı beklenmediğini hareketli ve iştahsız bebeklerde daha da böyle olduğunu söyledi
Açıkçası lütfen kabullen sağlık açısından bir sorunu yok gelişimi iyi dedi
Bir yerde oda bir atak yapacaktır ama zaten doğumdan itibaren az persentıl doğdu bir anda 50-75 e çıkmasını beklemek saçmalık olur dedi
İçiniz rahatlasın diye yazıyorum 🫶🏻
Şuan 17 aylık olduk hala aynı persentıldayız 😅 ama kilo dışında işhtasızlık dışında bir sorunu yok
piyasada alerji için yazılan şurupları iştah artırma yan etkisi olduğu için önerenler var lütfen itimat etmeyin 🙏🏻🌸🌸
C
Ceren ..
25 Temmuz 2026 23:07
Bu arada bizde de demir eksikliği vardı yerine koyuldu hala aynı 😅 bende çok iştahsız bir bebekmişim bir şekilde genetik bir yatkınlık olduğunu düşünüyorum eşiniz de ya da sizde var mıydı ?
Ö
Öznur B. ..
25 Temmuz 2026 23:08
Merhabalar benimde bebeğimde aynı iştahsızlık sorunu var
Doktor doktor da gezdim
Açıkçası lütfen kabullen sağlık açısından bir sorunu yok gelişimi iyi
Bir yerde oda bir atak yapacaktır ama zaten doğumdan itibaren az persentıl doğdu bir anda 50-75 beklemek saçmalık olur dedi
İçiniz rahatlasın diye yazıyorum
Şuan 17 aylık olduk hala aynı persentıldayız ama kilo dışında işhtasızlık dışında bir sorunu yok
Doktor doktor da gezdim
Açıkçası lütfen kabullen sağlık açısından bir sorunu yok gelişimi iyi
Bir yerde oda bir atak yapacaktır ama zaten doğumdan itibaren az persentıl doğdu bir anda 50-75 beklemek saçmalık olur dedi
İçiniz rahatlasın diye yazıyorum
Şuan 17 aylık olduk hala aynı persentıldayız ama kilo dışında işhtasızlık dışında bir sorunu yok
C
Ceren ..
25 Temmuz 2026 23:11
Teşekkür ederim yanıtınız için yani aynı gruptan çocuklarla yan yana gelince fark çok oluyor ve çevredekilerin görüşleri daha çok stres yaratıyor onun dışında sağlığı yerinde ve oldukça hareketli ama yemeyince oldukça stresli geçiyor
Bunun için şekerli işlenmiş birşey verip kilo aldırmaya razısın ama çocuğunu bu şekilde kabullenmeye razı değil misin dedi o gün kendime geldim 😅 bende çok zayıf bir bebekmişim ama şuanda bunu kimse bilemez
Bir yerde bizimkiler de yaşıtlarını yakalayacaklardır
Sağlıklarında sorun olmasın 😍
Kesinlikle söylediğinize katılıyorum insan ister istemez kıyaslıyor ve üzülüyor
Ö
Öznur B. ..
25 Temmuz 2026 23:16
Teşekkür ederim yanıtınız için yani aynı gruptan çocuklarla yan yana gelince fark çok oluyor ve çevredekilerin görüşleri daha çok stres yaratıyor onun dışında sağlığı yerinde ve oldukça hareketli ama yemeyince oldukça stresli geçiyor
Yükleniyor...