İştahsızlık

154 görüntüleme
A

Aslı ..

24 Temmuz 2026 14:43
27 aylık sürekli bir iştah problemi var. Seçili yemekleri yiyiyor. Son zamanlarda ağzında saatlerce bekletmeye de başladı. Kan değerlerine baktırdık uzun zamandır demir ilacı kullanıyoruz ama bi faydası olduğunu düşünmüyorum sürekli değerleri düşük çıkıyor. Artık ne vereceğimi ne yapacağımı inanın bilmiyorum.

Beslenme ile ilgili hangi bölüm doktorundan yardım alabilirim veya iştah açan bir şey var mı lütfen yardımcı olur musunuz? 
H

Hilal

24 Temmuz 2026 15:14
Merhaba, reflüsü var mı
A

Aslı ..

24 Temmuz 2026 15:24
Reflü ile ilgili bir test veya kontrol yapılmadı
H

Hilal

24 Temmuz 2026 15:55
Takip ettiğim bir doktor iştahsızlığın reflü ile de alakalı olabileceğini söylüyor ve reflüsü olan çocuklarda demir emilimi de az olabiliyormuş
A

Aslı ..

24 Temmuz 2026 15:58
Bunu bilmiyordum doktora gittiğimizde mutlaka bunu danışacağım çok teşekkür ederim
H

Hilal

24 Temmuz 2026 16:11
Aslı
Bunu bilmiyordum doktora gittiğimizde mutlaka bunu danışacağım çok teşekkür ederim
Rica ederim geçmiş olsun en yakın zamanda iştahı düzelir inşallah
S

Seyyide ..

25 Temmuz 2026 22:03
Merhabalar kızım 21 aylık ferittin 20 hemoglobin 11 çıktı bestiron demir damlasina başladık daha önce ocean kullanmıştım birde argivit klasik iştah şurubuna.
A

Aslı ..

25 Temmuz 2026 22:26
Seyyide
Merhabalar kızım 21 aylık ferittin 20 hemoglobin 11 çıktı bestiron demir damlasina başladık daha önce ocean kullanmıştım birde argivit klasik iştah şurubuna.
Etkisi oldu mu peki bu ilaçların
S

Seyyide ..

6 Ağustos 2026 17:35
Aslı
Etkisi oldu mu peki bu ilaçların
Henüz çok yeni..etkisi olacağına inanmak istiyorum. Emzirme yada mama ile besleme devam ediyormu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir