İştahsızlık

93 görüntüleme
Ecem A. D. ✅.

Ecem A. D. ..

31 Mayıs 2026 21:11
9 ay 2 günlük iştahı kesildi diliyle itiyor her verdiğimi ne yapacağım bilemıyorıum :(
Sibel Y.

Sibel Y.

31 Mayıs 2026 21:15
Diş sürecinde benim bebiş bir şey yememişti birde hastalık durumunda oluyor çocuk doktoru kulak burun boğaz kontrolü yapmalı
Ecem A. D. ✅.

Ecem A. D. ..

31 Mayıs 2026 21:15
Hastalık belirtisi yok ama kesınlıkle diş peki ne zaman nasıl geçiyor
Sibel Y.

Sibel Y.

31 Mayıs 2026 21:36
Dişten dolayı bebekler yaklaşık patlama sürecine girdiyseniz bir hafta sıkıntı yaşıyor sonradan normale dönüyorsunuz🥺
Ecem A. D. ✅.

Ecem A. D. ..

31 Mayıs 2026 21:50
Daha önceden diş patlattık ama bu başka diş sanırım ilk kez bu kadae kötü geçiriyoruz
A

Ayşe Ş. ..

Premium Üye
31 Mayıs 2026 22:01
Benim bebeğimde 9 ve 10. Aylarda çok iştahsız ve belirli besinleri yemeye başlamıştı. Şimdi 1 yaşını geçti. Daha iyi ve daha çeşitli yiyor. Yediği kadar zorlamayın ne seviyor ise bir iki ay sık sık ondan pişirin. Değerlerine baktırın. İştah açıcı karışımlar var ondan kullana bilirsiniz
Ecem A. D. ✅.

Ecem A. D. ..

31 Mayıs 2026 22:02
Ne yapabilirim iştah açıcı söyleyin lütfen hemen yapacağım , evet haziran da hem aşısı hemde kanını aldıracağım kg almadığını gözlerimle goruyorum …
A

Ayşe Ş. ..

Premium Üye
31 Mayıs 2026 22:11
Bu aylarda kilo almaması yada kaybetmeside normal bir durum. Değerleride düşük çıkacak muhtemelen. Doktorumuz bize ravla mor meyve karışımı önerdi iştah açıcı olarak. Sabah kahvaltısından sonra 1 tatlı kaşığı kadar veriyordum. Son zamanlarda sabah ılık su ile karıştırıp ben çay içerken onada çay diye onu veriyorum sabah ve akşam. 1 tatlı kaşığı yarım su bardağı kadar. Sıcak havada dolaba koyup serinletici olarakta veriyorum. 20 gün falan içtikten sonra fark olmaya başladı.
A

Ayşe Ş. ..

Premium Üye
31 Mayıs 2026 22:12
Ayrıca çok iştahsız olduğu günler balkonda ve parkta gölgede falanda piknik yaptık valla oralarda daha iyi yedi
Ecem A. D. ✅.

Ecem A. D. ..

31 Mayıs 2026 22:14
Hemen alıyorum
A

Ayşe Ş. ..

Premium Üye
31 Mayıs 2026 22:20
Ecem Asuman Demir ✅
Hemen alıyorum
Eczaneden almanızı tavsiye ederim. Çok fazla sahte şeyler var bebek ürünlerinde. Sürekli gittiğiniz bir eczane varsa yazın getirirler ben öyle yapıyorum
Ecem A. D. ✅.

Ecem A. D. ..

31 Mayıs 2026 22:20
Tamam Trendyoldan iptal ettim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir