İştahsızlık
73 görüntüleme
G
Gülfidan D.
16 Mayıs 2026 20:27
9 buçuk aylık bır bebegım var 2 haftadır hıc bor sey yediremiyorum kahvaltı dışında. Hatta bugun kahvaltıyıda Red ettı. Gece uykuya gecıste mama alıyor bıde gece kalktığında. Ama gunduz yaptığımı yemedıgınde mama teklif ettıgımde onuda Red edıyor nadiren ıcıyor. Ne yapacağımı sasırdım hareketli bır rahatsızlıgıda yok. Ama cok yiyen yemek ayırmayan bebegıme ne olmus olabılır. Telaslanmalıyım. Doktora cıkarmalıyım. Cok uzuluyorum yardım edersmısınız. Bu dönemsel bı durummu yoksa altta yatan bır sorunmu.
E
Emine A.
16 Mayıs 2026 21:25
Üzülmeyin aynı durum ben de yaşadım hatta her ay böyle arada birkaç gün reddetme oluyor alıştım artık yani bazen çok güzel yiyor tamam diyorum oturdu her şey bir anda bıçak gibi hiçbir şey yemiyor kesiyor bir anda çok zorlamıyorum akışına bırakıyorum biraz acıkmasını bekliyorum uzun 4 saat sonra teklif ediyorum yemek yemesini tekrardan bu şekilde daha iyi oluyor
A
Ayşe Ş. ..
Premium Üye
16 Mayıs 2026 22:58
Sürekli yemek yada atıştırmalık birşeyler teklif etmeyin. Yemeklerin arası kısa olmasın. 4-5 saat dayana bilir. Üzerine gidip ısrar etmeyin. Zamanla düzelecektir. Ne seviyor yemek istiyor ise ona yönelin. Ara ara oluyor bebeklerde öyle durumlar
G
Gülfidan D.
16 Mayıs 2026 23:08
Cvplarınız cok teşekkür ederım aralarda atıştırmalık vermedim ondanmı dıye dusundum. Sonra 4 saat beklettim ama yemedı 5 saat hatta 6 saat beklettıgım zamanlar oldu ama ısrarla yemedı. Yogurt yıyor ara ara mama yıyor mamayı ne guzel kesmiştim sutum kesildi cunkı geceden geceye yiyordu. Sımdı okadar saat ac kalınca mama vermek zorunda hissediyorum. Mutfağım ona denediğim bır suru corbalar bır cok bebek mamalarıyla doluyor artık okadar darlanıyorum kı. Okadar ozluyorum o bır kase corbasını yiyen hatta devamı varmı dıye bakan oglumu.
Yükleniyor...