Istahsizlik
72 görüntüleme
C
Cigdem
13 Şubat 2026 08:33
Bebegim 6 aylik kiz son 3 haftadir asiri derecede istahsiz geceleri hic emmek istemiyor gündüzleri ise uykuda emzirebiliyorum oda zar zor kilo almasi durdu dislerinden kaynakli mi diye düsündüm ama asiri bir kasinma veya agri belirtirsi göstermiyor disardan.. cok az süt icmeye basladi bagisikligi düser diye korkuyorum bütün yöntemleri suana kadar denedim cünkü 4 aydan beri meme reddi yasiyorduk simdi ise durum daha cok ciddilesti günde zar zor geceden kalma bir dolu bez ve 2 yarim dolu bez degisiyorum yurt disindayim doktora gitsem genel haline bakip iyi deyip eve yolluyorlar ve beni sorunlu görüyorlar lütfwn yardim :(
B
Betül K.
13 Şubat 2026 08:43
Benim oğlumda öyle zaten zor bela besliyordum geceleri ağırlık veriyordum o şekilde besleniyordu ama bebeğim tam 6 aylık gece bile beslenmiyor. Geceden sabaha bezinde damla ıslaklık olmadığını görüyorum artık gün içinde zaten bineirn tutmazdi. Doktora götürdüm hiç bir problemi yokmuş bana dis çıkarma aşamasında dedi o yüzden olur dedi. Ama zaten benim oğlanın beslenme reddi hep vardı bu da tuzu biberi oldu.
E
Emine T.
13 Şubat 2026 08:53
Bebeklerde bu aylarda genelde öyle oluyor benim bebeğimde öyleydi üstüne hastalık geçirdi yediremiyordum sonra demir ilacını düzenli verdim ve şükür düzeldi ama 2 ayda 500 gram almış doktor iyi dedi demir eksikliği genelde iştahsızlık yapabiliyor
A
Azra
13 Şubat 2026 09:24
Benim oğlumda aynı durumda bir aydır bizde iştahsızlıkla uğraşıyoruz