İştahsızlık

68 görüntüleme
B

Büşra ..

1 Aralık 2025 08:18
5. Ayına girmek üzereyiz. Süt alerjisi var.5 gündür aşırı iştahsızlık var. Mama ya da meme görünce ağzını kapatıyor
R

Rahime

4 Aralık 2025 20:36
Sut alerjisini nasil anladiniz naptiniz bunkonuyla alakali. Benimde bebegim 5 aylik ve cok istahsiz
B

Büşra ..

4 Aralık 2025 21:29
Gazlı ve kabız bir bebekti. Ben araştırdım hep neden böyle diye. Gürültülü ve köpüklü aşırı mukuslu kakayı görünce doktora götürdük. Bir şey yok dediler ama inanmadım. Kolik bebek dediler.ne zaman emzirsem yüzünde kabarcık oluyor hırıltılı sesi oluyor ve ağlıyordu. Çok araştırdım. Kanlı kakayı da görünce doktoru değiştirdik. 20 gün süt diyeti ve sütalerjisne özelmama verdi. Bağırsakları çok yıpranmış dedi. Teşhisi 2 buçuk aylikken tanimladik. Sonra kuruyemis, salça, domates, patlıcan yasaklandı. Demir ilacı bile kullanmıyoruz. Kakada kan olunca onu da bıraktık. Mamayı hiçsevmiyor zaten. Benimde sütümün kalitesi düştü. Şimdide iştahsızlıkvar aglaya aglaya kaşıklamama ıciriyorum umarım sizin böyle bir şikayetiniz yoktur. Alerji çok zor çünkü

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir