İştahsızlık

122 görüntüleme
L

Leyla A.

6 Ağustos 2025 21:00
8 aylık bebeğim doğum kilosu 3970, şu anda 8.300 kg ne mama ve ek gıda alıyor. Çok iştahsız 4 5 saatte 120 ml mamayı bile bitirmiyor. Ek gıdada aynı şekilde ne yapsam bi iki kaşıktan başka yemiyor. Ne yapmam gerektiği konusunda şaştım kaldım denemedigim mama yada biberon kalmadı bizimle aynı sorunu yaşayan var mı ?
S

Sema

6 Ağustos 2025 21:06
Uykusuna yakın biberon teklif edin bazı bebekler ne yaparsak yapalım içmiyorlar. 8 aylık bir bebek zaten tadım gibi düşünebilirsiniz çok yemesini beklemeyin. 9. Aydan sonra daha çok ek gıda üzerine düşersiniz daha iyi olur
L

Leyla A.

6 Ağustos 2025 21:09
Ek gıdadan çok umutluydum ona da iştahsız ve isteksiz olunca şaştım kaldım galiba. Uykusuna yakında biberon teklif ettim, uykusunda da denedim farklı mekanlarda denedim sesli ortam sessiz ortam inanın denemediğim bi yol kalmadı
S

Sema

6 Ağustos 2025 21:17
Duş esnasında denediniz mi suyun sesi ile anne karnında gibi hissediyorlar sizde ten temesı yapabiltrsiniz. Bebeğiniz rahatlayacaktır. Tek bir kaşık bile yese yeter ama pütürlü verin püreye alışmasın yoksa ilerde daha çok zorlanırsınız
L

Leyla A.

6 Ağustos 2025 21:18
Duşu küçükken emzirme danışmanı tavsiye etmişti o zaman denemiştik bir daha denemekte aklıma gelmedi açıkçası.
Ş

Şevval N. K.

6 Ağustos 2025 21:36
Benim bebeğim de 5 aylık 1 ay boyunca ne anne sütü ne mama yedi doğru düzgün sonradan yemeye başladı fazla ısrar edince daha çok reddediyorlar
Ş

Şevval N. K.

6 Ağustos 2025 21:36
Birkaç güne kendi yemeye başlar tekrar korkmayin
L

Leyla A.

6 Ağustos 2025 21:38
İnşallah ama benım bebeğim doğduğundan beri böyle iştahsızdı. Tek dileğim düzene girmesi bir an önce 🙏
S

Sema

6 Ağustos 2025 21:55
Tekrar deneyin leyla hanım pes etmeyin iyi düşünün iyi olsun siz stres ettikçe bebeğiniz sizi anlıyor
M

Mervenur Ç. Ö. ..

6 Ağustos 2025 22:06
Sarilabilir miyiz aynı durumdayiz ve bizim doğum kilomuzda düşük erken doğum 😭
L

Leyla A.

7 Ağustos 2025 01:50
Çok teşekkür ederim Sema hanım çok haklısınız
L

Leyla A.

7 Ağustos 2025 01:51
Allah kolaylık versin Merve hanım gerçekten çok zor bir süreç

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir