İştahsızlık
94 görüntüleme
L
Leyla A.
6 Ağustos 2025 20:58
8 aylık bebeğim doğum kilosu 3970, şu anda 8.300 kg ne mama ve ek gıda alıyor. Çok iştahsız 4 5 saatte 120 ml mamayı bile bitirmiyor. Ek gıdada aynı şekilde ne yapsam bi iki kaşıktan başka yemiyor. Ne yapmam gerektiği konusunda şaştım kaldım denemedigim mama yada biberon kalmadı bizimle aynı sorunu yaşayan var mı ?
E
Ebru K.
7 Ağustos 2025 00:08
Tam bizi yazmışsınız aynı sizin durumdayız aynı 120 mamayı 1 saatte zorla bitiriyoruz ek gıdada sizin dediğiniz gibi 2 kaşıktan fazlası yok bende artık ne yapacağımı şaşırdım
L
Leyla A.
7 Ağustos 2025 01:52
Gerçekten çok zorlayan bir süreç çok yıprattı beni. Denemediğim şey kalmadı ama sonuç değişmiyor hiç
G
Gamze K. E.
7 Ağustos 2025 10:00
Merhabalar benim oğlum da aynı. 11 aylık zorla 8 kg oldu ama diş ve iştahsuzlık yüzünden kilo veriyor. Doktorun önerisiyle nutrigenin üzümlü vitamini şurubunu aldık ama o bile iştahını açmaya yetmedi. Kilo almaması iyice psikolojimi bozmaya başladı. 5 ayda zorla 1 kg aldı
L
Leyla A.
7 Ağustos 2025 10:09
Allah yardımcımız olsun hepimizin, sizin de bebeğiniz mama ile mi besleniyor. Ek gıda süreciniz nasıl geçiyor
E
Ebru K.
7 Ağustos 2025 11:03
Beni de öyle çok yıprattı ya bide idrar yolu enfeksiyonu çıktı dişler patlamaya çalışıyor hepsi üst üste geliyor ne yapacağımızı şaşırdık artık