İştahsızlık
148 görüntüleme
S
Sevde G.
31 Temmuz 2025 10:36
Merhaba çocugum 7 aylık diş çıkarma sürecinde çişli bez sayısı azaldı ve mamayı bile asla yemiyor 5 6 saatte bir zorla yediriyorum yediğinde yarım yarım yiyor saatlerce bezi temiz kalıyor sebebi nedir ben ne yapabilirim düzelmesi için
S
Sevde G.
31 Temmuz 2025 23:01
Aynı durumu yaşayan varmı varsa nasıl bir yol izliyorsunuz
Z
Zeynep ..
31 Temmuz 2025 23:08
Kızım 5 ay doldu uyanıkken asla yemıyor mama sma optipuro kullanıyoruz 1 aydır zayen zor yıyordu 2 gundur daha da zor tam uyku mahmuruyken yedırıyorum şukur biraz yıyor 2 gundur bide aşılar mahvetti doktoor aptamıl alalım belkı deişiklık ıstıyordur ama 2 hafta atak dır bekleyelım dedı aptamıl adık onu hıç sevmedı bende merak edıyorum uyku öncesı mahmurken yedırıyorum bı zaratı olurmu beslenmesı gerektıgını bılmezse hıç yemez dıye korkuyorum tetagil denediniz mı diş için çok övüyorlar rahatlatıyormus
G
Gülsüm A.
1 Ağustos 2025 06:14
Tedagil ben denedim bende çok bı işe yaramadı açıkçası
S
Sevde G.
1 Ağustos 2025 22:19
Ben denemedim aslında cocugum dişi ağır geçirmiyor şükür ağlama sızlama ateş hiçbişey olmadı rahat cıkarıyor ama yeme konusunda çok sıkıntımız var
D
Damla H. ..
1 Ağustos 2025 22:44
Havalar çok sıcak belki o yüzden bizim de diş çıkarma durumu olmamasına rağmen iştahsızlık var kaç gündür. Ek gıdaya başladık bu aralar sadece yoğurdu iştahlı yiyor onu da dolaptan çıkarıp serin serin verirsem . Yetişkinler bile bu durumda şu an bebişler de etkileniyor herhalde
H
Hatice A.
3 Ağustos 2025 13:25
Benim oglum da 10 aylik yoğurt dışında asla bir şey yemek istemiyor..Üstten 2 dişi aynı anda cikiyor ,belki ondandir diyorum