İştahsızlık

66 görüntüleme
Ş

Şevval N. K.

7 Temmuz 2025 13:49
Bebeğim 4 aylık olacak fakat aşırı iştahsız 60 ml mamayı bile zor içiyor anne sütü desen o da zor memeyi zaten tutmuyor silikon ya da sagarak veriyorum onda da sütüm azaldı nasıl arrtirabilirim ne yapabilirim
S

Sümeyye A.

7 Temmuz 2025 15:03
Merhabalar ☺️ bol bol sağım yapmanızı tavsiye edebilirim aynı şeyleri bende yaşadım bebeğim hiç emmedi sürekli sağarak verdim sütümü . Bunun yanında bol su içmeni tavsiye ederim , yada ev yapımı hoşaf . İncir kurusu bol yemiştim bunu da tavsiye ederim en önemlisi stres yapmaman gerekiyor stres sütünü azaltır güzel şeyler düşün ve bebeğinle sürekli tensel temas yap umarım faydalı olur güzel anne ☺️
Ş

Şevval N. K.

7 Temmuz 2025 15:51
Teşekkür ederim çok sağolun ☺️
A

Ayşe A.

7 Temmuz 2025 17:28
Silikon uç da azaltıyor maalesef bizde ilk bir ay kadar kullandık silikon uç ama hem çok gaz yaptı hem sütümü azalttı sonra sağlık ocağındaki ebe ve hastanedeki emzirme hemşiresi bırakmam gerektiğini çocuğun düzgün kavrayıp emmesinin hem sütü artıracağını hem doyacağını hem de gazının azalacağını söyleyip bıraktırdılar göstererek nasıl emzireceğimi eğer silikon ucu bırakmak isterseniz gündüz sakin anında denemeye başlayabilirsiniz ayakta gezerken emzirmek de dikkat dağıttığı için kolay tutmalarını sağlıyor memeyi bilginiz olsun
Ş

Şevval N. K.

7 Temmuz 2025 17:33
Teşekkür ederim deneyeceğim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir