İstahsiz ve Zayif
375 görüntüleme

Nur B. A.
24 Ağustos 2026 11:38
34 aylik kizimda istah yok asla yemek yediremiyorm kilo olarak da zayif ama yemek yememek icin agliyor kan degerlerne herseyine baktrdim hepsi tam ama yemiyor şuan yediği zamanlarda oldu ama ondada kilo almasi olmuyordu İnanin cok üzülüyorum ve cogu zamanda agliyorm neden yemiyor diye cocuklari boyle olan anneler varmi nasil bir yol izlediniz neler yaptinz

Sevilay
24 Ağustos 2026 12:08
Kızım 14aylık ve son 6aydır ağzına lokma almıodu sadece anne sütü başka hiç bişey istemiyordu kilo almıodu böyle olunca mamalar çeşitli meyveler sebzeler yemekler herşeyi denedim yok şu son 1 aydır 3 4ana yemek yediriyorm aralarda da meyve sebze yada bisküvi yediriyorm çok şükür kiloda almaya başladı ama tek kötü yönü yemeğini yiyene kadar 15 20 dk ekran veriyorm malesef ama onları izlerken çok şükür yiyor tabakları bitince kapatıyorm ve bunu biliyor sorun çıkarmıo çünkü karnı doyuyor Allah’ıma şükür denemek isteseniz eğer bi deneyin
M
Moon
24 Ağustos 2026 14:34
Sipraktin deneyin alerji surubu, yan etkisi istah acıyor. Yemeklerden 1 saat önce yarım tatlı kasığı vermeniz yeterli dedi doktor. Günde 3 defa 10 gün düzenli kullanın ve 1 ay ara verin. Farkı görcek ve bana dua etceksiniz:) aynı şeyleri yaşadim maalesef cokkk zor durum sizi anliyorum.

Nur B. A.
24 Ağustos 2026 18:16
Sipraktin deneyin alerji surubu, yan etkisi istah acıyor. Yemeklerden 1 saat önce yarım tatlı kasığı vermeniz yeterli dedi doktor. Günde 3 defa 10 gün düzenli kullanın ve 1 ay ara verin. Farkı görcek ve bana dua etceksiniz:) aynı şeyleri yaşadim maalesef cokkk zor durum sizi anliyorum.

Nur B. A.
24 Ağustos 2026 18:18
Kızım 14aylık ve son 6aydır ağzına lokma almıodu sadece anne sütü başka hiç bişey istemiyordu kilo almıodu böyle olunca mamalar çeşitli meyveler sebzeler yemekler herşeyi denedim yok şu son 1 aydır 3 4ana yemek yediriyorm aralarda da meyve sebze yada bisküvi yediriyorm çok şükür kiloda almaya başladı ama tek kötü yönü yemeğini yiyene kadar 15 20 dk ekran veriyorm malesef ama onları izlerken çok şükür yiyor tabakları bitince kapatıyorm ve bunu biliyor sorun çıkarmıo çünkü karnı doyuyor Allah’ıma şükür denemek isteseniz eğer bi deneyin

Sevilay
24 Ağustos 2026 18:29
Cok teşekkür ederimmm bunu hemen kullanicam sonucu da sizinle paylaşicam inşallah benm kizimdada ayni olur ☺️

Nur B. A.
24 Ağustos 2026 18:32
Bi doktoruna danışın alalede ilaç vermeyin bence bebek bide o ilacı bırakınca geri kilo veriomş öyle söylentilerde var

Sevilay
24 Ağustos 2026 18:38
Artik doktrlar da bize ne vereceğini şaşırdı ne verdyse bi caresi olmadiii genetk diye pesimze bıraktılar ama anne yüreğine anlatamzsn bunu ☺️
O
Ozlem
24 Ağustos 2026 19:22
Merhaba doktoranneninblogu ndan görerek ravlaboom aldım 1 haftadır kullanıyorum iştah konusunda bizde oldukça faydalı oldu içindeki zeytin yaprağı özü sindirimi hızlandırdığı için çabuk acıkmalarını sağlıyormus. Belki yorumlarına içeriğine bakıp şans vermek istersiniz
Yükleniyor...