İştahsız Çocuk 2 Yas

186 görüntüleme
H

Hanife Ü.

7 Ağustos 2026 15:58
Kızım 28 aylık çok iştahsız seçici boyu kilosu diğer çocuklara göre kısa zayıf bizde miyon tipli bir ailesiyiz ve zayıf doğdu kafama çok takıyorum bu konuyu
N

Nurdan Ö.

7 Ağustos 2026 16:05
Al benden de o kadar 30 aylık kilosu 10 boyu 83 cm boyu ama az diyorlar kilosu mamaya başla dediler
S

Sevda K.

7 Ağustos 2026 16:10
Merhaba

Eğer sizin için de bir sorun yoksa çocuğunuzun boyu ve kilosu nedir benim oğlum da 26 aylık çevremdeki insanlar bu çocuk neden zayıf diyor ama seçici beslenmesi yok her şeyi yiyor bir dönem ağzında bazı şeyleri çok bekletiyordu şu an birazcık açtık o konuları bir doktora gidiyorum kilosu gayet normal diyor persentiline bakıyor bu çocuk bu şekilde doğmuş diyor boyunun ileride gittiğini söylüyorlar sadece başka bir doktora gidiyorum biraz altında diyor herkes farklı şeyler söyler mesela benim eşimde zayıfmış bebekkken ben bebekken ağzımda çok bekletirmişim yemeği annem 1 saatte yemek yedirdiği zamanlar oluyormuş bana
N

Nurdan Ö.

7 Ağustos 2026 16:11
30 aylık 83 cm boyu var 10 kilo canım bende anlamadım İnan yerken bianda yemek yememeye başladı ama vitaminleri tam
S

Sevda K.

7 Ağustos 2026 16:17
Nurdan Öztürk
30 aylık 83 cm boyu var 10 kilo canım bende anlamadım İnan yerken bianda yemek yememeye başladı ama vitaminleri tam
Bir dönem benim bebeğimmde de aynı şey olmuştu benim bir arkadaşım vardı iki tane de erkek çocuğu vardı büyüğü beş yaşındaydı diğeri üç yaşındaydı seçici besleniyorlardı çorba yoğurt vesaire tarzı şeyler yemiyorlardı pilav makarna yiyorlardı bazen kahvaltıya çağırıyordu ya da ben çağırıyordum örneğin yumurta peynir zeytin vs yiyen şeyler çocuğum o dönem böyle yemek istememeye başladı ağzında bekletmeye başladı şu an 1. 2aydır falan görüşemiyoruz arkadaşımla memleketine gitti şu an mesela ağzında da bekletmiyor yeni yeni açtı bu konuları yemesi de mesela şu an gayet normal
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir