İştahsız

144 görüntüleme
A

Azra I.

3 Mayıs 2026 21:01
19 aylık kızım aşırı iştahsız vitaminiks balık yağı aldık ama yok 3 4 kaşık anca yiyor öğünlerini ara öğünleri kestim belki yer diye ama fayda etmedi aynı durumu yaşayan önerisi olan
C

Cerennn

3 Mayıs 2026 21:02
Oğlum 20 aylık aynı durumdayız sütten kestim olmadı balık yağı veriyorum. Ara öğünleri vermemeye çalışıyorum oyun aralarında atıştırmıyor ama yine yemiyor
A

Azra I.

3 Mayıs 2026 21:04
Çok sıkıldım bende bu durumdan doktor kilo alımı iyise bi sorun yok diyor güncel kilosu da 10
Sibel Y.

Sibel Y.

3 Mayıs 2026 21:29
Üç dört kaşık az mı hanım efendi sizin kadar mı yemeli?
A

Azra I.

3 Mayıs 2026 21:31
bana göre az ablacım benim çocuğum bundan önce sabah kahvaltıda 2 tane yumurta yiyen tabağını bitiren bi çocuktu annesi benim sonuçta benden iyi kim bilebilir
S

Saliha A. ..

3 Mayıs 2026 22:39
Demir eksikliği olabilir ve moralsizken de yemiyorlar dışarıya çıkarıp o şekilde oyalayarak denebilirisniz tabi bazı çocukların normali bu
A

Aslıhan G. Ç.

7 Mayıs 2026 15:25
19 aylık kızım da 9.5 kilo malesef biz se kilo alamıyoruz iştahsız
G

Gülcan Ş.

7 Mayıs 2026 15:40
dönem dönem iştahsız olabiliyorlar süreci güzel bir sekılde idare etmek önemli sevdıgı şeyleri tercih edip sunabilirsiniz yada açık hava da yedirmek de iyi gelebiliyor çocuklara
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir