İştahsız
106 görüntüleme

Zehra D. ..
26 Eylül 2025 21:36
Merhaba 6 aylık erkek bebeğim var sadece mama ile besleniyor ek gıdaya yavaş yavaş geçiyoruz tadım ile...bebeğim uzun süredir iştahsız günde toplam 600.700 cc mama zor içiyor biberon hep yarım kalıyor benim zorlamam çabalarım ile özellikle mayıştırıp içirmemle 8 kilo ulaştık.. iştahı açmak için ne yapmam lazım. 3.4 saat geçiyor mesela mama saati geliyor asla mamaya saldırmıyor aranmıyor ek gıdaaynı şekilde iştahsız...ne yapmm gerekiyor ilacı var mı yada öneri yardımcı olursanız çok sevinirim özellikle tecrübeli anneler..
D
Demet Ö.
26 Eylül 2025 22:13
Benim bebeğimde aynı anlattığıniz gibi3 aylıkken sütüm bol olmasına rağmen memeyi bıraktı hala sağım yaparak ve mama destekli ilerliyorum ben vermesem asla aranmıyor verdiğim zaman gözü açıksada asla emmez 20 CC 30 CCemwr bırakır ilgisini çeksin diye çeşit çeşit oyuncak aldım ama yok uyurken besliyorum hep o da 90 / 100 fazlasını asla içmez ben çözüm bulamıyorum siz bulursaniz mutlaka yazın

Zehra D. ..
26 Eylül 2025 22:15
R ile başlayan meşhur marka meyve karışımı sipariş verdim bunu kullanan memnun olan varmı
H
Hatice K.
27 Eylül 2025 15:50
Merhaba tam bede bu konuyla alakalı bir soru açacaktım gördüm demet hanım yaşadıklarımız neredeyse aynı sütm çoktu emmeyi bıraktı sağımla bir süre devam ettim şimdi mama ile ilerlemeye çalışıyoruz fakat asla yemiyor bağırıypr çağırıyor kilo alımı da durdu bu ay asla yemedi ne yapacağımı da bilmiyorum zorlayınca da üzülüyorum her yolu denedim önceden uykuda yerdi şimdi o da yok🥹🥹
H
Hatice K.
27 Eylül 2025 15:51
Zehra hanım benim bebeğim şuan 5.5 aylık acaba o ürünü kullanabilir miyiz az az ek gıda da vermeye çalışıyorum

Zehra D. ..
27 Eylül 2025 17:47
Benim bebeğim aylardır iştahsız 4.aydada zirvedeydi biberon reddi ben çözümü onu uyutarak yedirmekte buldum mayışıyor öyle yiyor az az da olsa... Bi doktor 6.ayda verebilisinis demişti bi storysinde 1 çay kaşığı aç karına vermeyi düşünüyorum bakalım inşallah şifa olur.. yorumları çok güzel ürünün ama insan güvenemiyor reklam ürünü de olabilir.. keşke kullanan birileri yazsa bizde bilsek
H
Hatice K.
28 Eylül 2025 07:51
Keşke Zehra hanım konu bebek olunca insan güvenemiyor.benim kızımda üç aydaberi böyle her ay 15 gün yemiyor valla şaştım kaldım

Zehra D. ..
28 Eylül 2025 08:32
Rabbim hepsini korusun güzel iştah nasip etsin ürünü dener gözlemler etkilerni yazarım