İştahı yok

82 görüntüleme
E

Ebru U. ..

4 Haziran 2025 09:56
Bebeğim 16.ayına girmek üzere ve birden sevdiği seyleri yemez oldu. Ne versem ağzından bir anda çıkarıp atıyor. Gün içinde midesine dogru düzgün bir sey gitmiyor. Emziriyorum ama sütle de karnını doyurmasına izin vermek istemiyorum. Yoksa normalde yemeğini yiyen bir bebekti.Bu bir süreç mi? Aynısını yaşayan varsa cevaplarsa çok sevinirim. İyi günler herkese.
M

Merve A.

4 Haziran 2025 17:43
Ayni durumu bizde yasiyoruz 14 aylik 2 haftadir hicbirswy yesiremiyorum zorla
E

Ebru U. ..

4 Haziran 2025 18:39
O yemedikçe ben kötü hissediyorum. İnşallah geçiçi bir süreçtir. Allah hepimize kolaylıklar versin
G

Güray

5 Haziran 2025 01:17
Bilişsel gelişimi ilerlediyse yani sizin yedirmenizdense kendi kararını vermek istiyorsa direnç gösterebilir. Kendi yemesine ve zorlamamaya dikkat edebilirsiniz tabi sebep buysa
E

Ebru U. ..

5 Haziran 2025 04:59
Hiçbir zaman zorlamadım,yemek istemediği zaman derhal tamam diyip bırakıyorum. Anne yüreği işte biraz tatlış tatlış çabalarımız oluyor ama zorlama yok asla. Kendi yemek de istemiyor bütün yemeği atıp fırlatıyor ya da bana yedirmek istiyor. Sabırla bekliyoruz bakalım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir