İştah Açıcı

155 görüntüleme
S

Sultan M. ..

14 Mayıs 2026 12:36
Merhabalar kızım 1 yaşında 9 aydan beri ek gıdayı reddediyor zorluyorum yemiyor kendi haline bırakıyorum yemiyor aç bırakıyorum yemiyor sadece emmek istiyor mecburen aç diye son çare emziriyorum gün içinde bir iki kaşık ne yerse o iştah açıcı macunlar öneriyorlar marka adı versem olur mu r.. ile başlayan meyve özlü kullanan oldu mu hiç
A

Ayşe Ş. ..

Premium Üye
14 Mayıs 2026 12:52
Benim bebeğimin demiri ve d vitamini testlerde eksik çıktı ve istahida günden güne azalıyor idi. Yaklaşık 20 gündür falan doktorumun tavsiyesi ile ravla mor meyve özü başladık gayet iyi geldi. Dediğiniz bu ise. Hafif ekşi tatlı bir karışım. Bir tatlı kaşığı günlük ver dedi doktorumuz veriyorum. Eskiye göre daha iyi hala yemediği zamanlar oluyor tabiki. Ama en azından yiyor ve çeşitlilik arttı.
S

Sultan M. ..

14 Mayıs 2026 13:29
Evet bende onu aldım işe yarayıp yaramadığını merak ettim teşekkür ederim 🙏🏻
T

Tuğba B. ..

14 Mayıs 2026 13:29
13 aylık benimkide aynı yemiyor kan değerleri yerlerde bende emziriyorum mecbur bende bsşladım ravla mpr meyveli karışıma daha yeni oldupu için fayda ediyormu bilemiyorum.
S

Sultan M. ..

14 Mayıs 2026 13:30
Umarım fayda görürüz ya artık nasıl yemek yiyecek diye düşünmekten kafayı yiyeceğim 🥺
A

Ayşe Ş. ..

Premium Üye
14 Mayıs 2026 13:31
Sultan Mercan
Evet bende onu aldım işe yarayıp yaramadığını merak ettim teşekkür ederim 🙏🏻
İnşallah sizde de işe yarar
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir