İştah Açıcı

67 görüntüleme
Aybüke C. H.

Aybüke C. H.

28 Aralık 2025 21:39
bebeğim 8 aylık olacak ama iştahı hiç yok kaşığa ağzını açmıyor iştaha açıcı kullanan var mı işe yarası mı
Ebru K. .

Ebru K. ..

28 Aralık 2025 21:50
Zorla yedirme söz konusuysa asla sevemez yemek yemeyi benim kızımda 6 aylık kaşığı görünce tükürmeye başlıyordu doktor zorlmaa dedi ve şu an çok şükür biraz daha iyiyiz mama vs kulanıyormusunuz ve kilosu ne dir 🩷🎀💐🌸
Berfin Ç. .

Berfin Ç. ..

29 Aralık 2025 00:08
Benim oğlum 14 aylık yeri geldi hiç yemek yemek istemedi hatta 8.aya kadar tadımlık ara ara kabul ediyordu. Ondan sonra iştahı açıldı dönem dönem yine oluyor olacak da istemiyorsa zorlamayın derim. Hala daha bazı günler hiç yemek istemiyor sadece emiyor bazen de çok iştahı açık oluyorsürekli yemek istiyor. İçiniz rahat olsun. Zorladıkça daha çok uzaklaşabilirler. İştah açıcı gibi şeylere gerek yok diyor çoğu doktor bebeğinizin hazır olması kendisinin merak duyması o şekilde istemesi daha önemli. Ben karşısında yiyeceği anlatarak ve yiyerek çok güzelmiş diyerek ilgisini çekmeye çalışıyordum bir iki kere uzatıp ilgisini çeker ve isterse verip istemezse zorlamıyordum bunun faydasını gördüm ama dediğim gibi dönem dönem oluyor hala.
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

29 Aralık 2025 11:21
Merhaba; ek gıda reddine dair yazım hem burda hem de instagram profilimde mevcut. Yönlendirici olacaktır. Endişe etmeyin, her şeyin bir çözümü var 🌺

https://www.instagram.com/reel/DPmQae9CH59/?igsh=YWUzOWNranVnYmlv

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir