İspa Geçmedi mi Acaba

97 görüntüleme
Sıla

Sıla

14 Şubat 2026 23:39
Benim oğlum doğduktan sonra yüzünde kocaman kırmızı sivilce tarzı şeyler çıkmaya başladı ve bu boynuna yayıldı sonra vücudu soyulur gibi oldu egzama çıktı çoğu yerlerinde özellikle kulak arkası göbek kısmında bacaklarının arka tarafında sonra kakasında mukus ve kan gelmeye başladı doktor ispa olduğunu söyledi test yapmadan önce diyete girdik yani ben girdim emdiği için süt ve süt ürünlerine dair hiçbir şey tüketmedim kanlı ve mukuslu kaka azaldı ve çok gürültülü gaz çıkarıyordu karnı sürekli şişti onlarda azaldı ek gıdaya başlayınca doktor normalden daha az şekilde diyeti bozmamızı önerdi ama yoğurt yemeye başladığından beri yoğurdun değdiği temas ettiği yerler kıpkırmızı oluyordu sonra tekrar kanlı mukuslu kaka derken diyet boz diyet başla yaparak alıştı vücudu şimdi 15 aylık süt ürünleri yiyoruz ama egzaması geçmedi ve horluyor boğazında geçmeyen bir balgam var ağzı açık uyuyor sürekli salyası akıyor bu salya akması doğduğundan beri devam ediyor sırılsıklam oluyor heryeri acaba alerji geçmedi mi çok merak ediyorum ne zaman geçecek ve ne olacak bilmiyorum yardımcı olur musunuz ve son 2 haftadır burun akıntısı ile başlayan bir balgam bu geceleri boğulacak gibi öksürüyor kucağıma alınca sakinleşiyor geri uyuyor yatağa kattığımda geri öksürüyor uyumadan önce hep burnunu serum fizyolojik ile temizliyorum odasında öksürmesini tetikleyecek toz yada koku yok nemine ve sıcaklığına dikkat ediyorum tulum ile uyuyor battaniye örtmüyorum ona rağmen horluyor ve öksürüyor burnu sürekli akıyor göğsünde hiç ses yok ama burnundan çok ses geliyor
Betül �.

Betül ..

15 Şubat 2026 01:39
Alerjiler bazen geçmeye biliyor.Bizimde kakao ya ve bir çok şeye alerjimiz var.Kreşte çikolatalı ekmek yediğinde vücudu bir tepkime vermiyor ama hiç yemediği bir çikolatayı yediğinde ise sırt ve karın bölgesi kırmızı kabarık olmuştu.Öksürük ve burun akıntısı da bazen alerjikte oluyor o yüzden alerji şurubu kullanıyoruz.
Sıla

Sıla

15 Şubat 2026 01:41

Betül 🧸

Alerjiler bazen geçmeye biliyor.Bizimde kakao ya ve bir çok şeye alerjimiz var.Kreşte çikolatalı ekmek yediğinde vücudu bir tepkime vermiyor ama hiç yemediği bir çikolatayı yediğinde ise sırt ve karın bölgesi kırmızı kabarık olmuştu.Öksürük ve burun akıntısı da bazen alerjikte oluyor o yüzden alerji şurubu kullanıyoruz.

Bizede allerset ve hipokort krem verdi doktor hiçbir işe yaramıyorlar ne yazık ki egzaması geçti şükür ama hala geceleri gaz sıkıntısı yaşıyor
Betül �.

Betül ..

15 Şubat 2026 01:43

Sıla

Bizede allerset ve hipokort krem verdi doktor hiçbir işe yaramıyorlar ne yazık ki egzaması geçti şükür ama hala geceleri gaz sıkıntısı yaşıyor

Tribudat önerdiler mi?Çok geçmiş olsun bu arada

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir