İsmine Nadir Bakiyor
250 görüntüleme
E
Elif Ö.
16 Temmuz 2025 19:58
Oglum 17 aylik denileni anliyo beraber oyunlar oynuyoruz cocuklari flan gorunce seviniyo disari ciktigimizda fakat tek bi sorunumuz ismine cok nadir donup bakiyo degsk sesler cikardgmzda vs bakiyo hemen tek buyudu cok kalabalik ortamda bulunmadi ona bagliyorum ama bu sosyal medyada gordugum videolarda icime kusku dusuruyo henuz iki kelime kullanamiyor birde
T
Türkan ..
16 Temmuz 2025 20:06
Benim bebeğimde aylık oda ismine nadir bakiyor
E
Elif Ö.
16 Temmuz 2025 20:30
Bu instagramda vs gorduklerim cok kafama takiliyor bi sormak istedim o yuzden kelime sayisida cok az
E
Eda A.
16 Temmuz 2025 20:40
Hep diyolar ya göz teması kuruyorsa ve ismine dönüp bakıyorsa bir sorun yoktur diye ki bakıyo diyosunuz sosyal medyaya da çok bakmamak lazm benim bebeğim 8 aylık hala emekleriyo ve sosyal medyada gördüğüm bebekler bu ayda destekli olsa yürümeye başlıyolar
E
Elif Ö.
16 Temmuz 2025 20:59
Dogru soyluyosunuz orda her gordugumu gercekten cok takiyorum asiri derecede bilgi kirliligi var malesefki insan ister istemez etkileniyo dediginiz gibi cok bakmamak gerek

Şenay Ü. H. ..
Özel Eğitim Uzmanlığı
16 Temmuz 2025 21:03
Merhabalar, adına bakmadığı zamanlarda muhtemelen odağında bir nesne ya da durum oldugunu düşünüyorum. Sosyal anlamda iyi olduğunu söylemişsiniz. İki kelimeli cümleler için 24 aya kadar bekleyebiliriz. Şüpheleriniz artar yahut içiniz rahat etmezse bir uzman değerlendirmesi alabilirsiniz.

Mine D. ..
Çocuk Gelişim Uzmanı
18 Temmuz 2025 07:29
Merhaba elif hanım. Kaygılarınızı anlıyorum benim mesleğim bu alanda olmasına rağmen kimi zaman sosyal medya beni bile etkiliyor. Ancak şuan çocuk büyütme de bir yarış halini almış durumda. Size tavsiyem çocuğunuzu iyi tanıyın bunun sebeplerini bulmaya çalışın. Çocukluğundan beri ona ismiyle seslendiniz mi yoksa canım bebeğim oğlum şeklinde mi hitap ettiniz ? Teknolojiye maruziyeti nasıl? Göz teması iyi mi? Cee eee gibi oyunları oynadı mı? Bay bay yapar mı? Sembolik oyunları var mı (örneğin sopayı at gibi kullanma)? Tek yönlü değil çok yönlü değerlendirmek lazım içinizi ferah tutun ancak içiniz rahat değilse en azından bi çocuk ergen ruh sağlığı uzmanına görünüp içinizi rahatlatabilirsiniz 🙏🏽
E
Elif Ö.
18 Temmuz 2025 20:36
Goz temasi var parmak oyunlari oynatiyorum taklit etmeye calisiyor ce ee oynuyoruz gel bay bay alkis kendi istedigi zaman yapiyo genelde legolarla flan oynuyo yapboz oyunlariyla vs ekranida malesefki isim oldugu zaman aciyordum televizyondan telefonu bilmiyorda bu ara acmiyorum