İsme Dönüp Bakma

229 görüntüleme
E

Ebru ..

Premium Üye
31 Mayıs 2026 10:43
5 aylık bebek ismine her seslenişte bakmıyor normal mi
N

Nur ..

31 Mayıs 2026 10:55
Bebeğim 9 aylık yeni yeni bakmaya başladı sizinki küçük daha normal
E

Ebru ..

Premium Üye
31 Mayıs 2026 10:58
Nur 🌸
Bebeğim 9 aylık yeni yeni bakmaya başladı sizinki küçük daha normal
Her yerde 5. Ayda ismine döner yazınca endişelendim bazen hiç bakmıyor mesela 9. Ayda her seslenişte bakıyor mu
N

Nur ..

31 Mayıs 2026 11:00
Dediğim gibi benim bebeğim yeni yeni bakmaya başladı hala da herzaman bakmıyo. Sizin ayınızda baksa da anlamlı bir bakış olacağını sanmıyorum
N

Nur S.

2 Haziran 2026 17:35
benim oğlumda ismiyle seslenince her zaman bakmıyor hatta 10 seslenişte 3 kez anca bakıyo hep ilgilendiği şeye odaklanıyor işitme testlerinden 2 kez geçti ikiside temiz sorun yok zihinsel gelişimde iyi dediler ama ismine çok ilgili değil
E

Ebru ..

Premium Üye
2 Haziran 2026 17:40
Nur Sadıkoğlu
benim oğlumda ismiyle seslenince her zaman bakmıyor hatta 10 seslenişte 3 kez anca bakıyo hep ilgilendiği şeye odaklanıyor işitme testlerinden 2 kez geçti ikiside temiz sorun yok zihinsel gelişimde iyi dediler ama ismine çok ilgili değil
Kaç aylık
N

Nur S.

2 Haziran 2026 17:44
6 olucak cumartesi
E

Ebru ..

Premium Üye
2 Haziran 2026 17:45
Nur Sadıkoğlu
6 olucak cumartesi
Peki normal mi dediler acaba
N

Nur S.

2 Haziran 2026 22:10
sormadım daha erken dediler 5. ayda tek tük bakıyo çünkü deidğim gibi 10 seslenişten üçünde bakıyo
N

Nur S.

2 Haziran 2026 22:58
yapay zekaya da sordum 6 aylık bir bebeğin ismine her seslenişte dönmemesi gayet normaldir. Bu dönemde bebekler dikkatlerini farklı uyaranlara dağıtırlar; bazen seslenişinizi duyar ama ilgisini başka bir şeye vermiş olabilir. 10 çağrıdan 3’üne dönmesi, aslında gelişiminin doğru yönde ilerlediğini gösterir. şeklinde yazdı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir