İsme Bakma
340 görüntüleme
E
Esra G.
20 Ağustos 2026 22:10
Bebeğim 6ay 6 günlük. Sosyal gülümseme, göz teması var. Ben şarkı söylediğimde kahkaha atıyor beni takip ediyor. Babasına da çok ilgi gösteriyor. Babasının söylediği bir şarkı var ona ağlıyor. Ani seslere irkiliyor ama ismine bakmıyor. Diğer gelişimsel özellikleri iyi yani dönüyor hatta geri geri emekliyor ancak ismine bakmaması beni korkutuyor
S
Sultan
Premium Üye
20 Ağustos 2026 22:14
Ben de merak ediyorum bu isme bakmayı benim bebeğimde sizinle aynı sese mi bakıyor ismine mi bakıyor anlamıyorum
E
Esra G.
20 Ağustos 2026 22:15
Sizin bebeğiniz ne kadarlık
S
Sultan
Premium Üye
20 Ağustos 2026 22:16
6 ay 5 günlük
E
Esra G.
20 Ağustos 2026 22:18
Sağlık ocağında ebe anneyi tanıyorsa biraz daha durabilir dedi ama ben yine de endişe ediyorum
S
Sultan
Premium Üye
20 Ağustos 2026 22:20
İsmiyle bazen seslenildiğinde bakıyor ama her zaman değil sese mü ismine mi bakıyor ayırt edemiyorum
B
Buse N. Y.
Premium Üye
20 Ağustos 2026 22:35
Bir videoda izlemistim ismini duydukca aliskanlık haline gelip bakmayabiliyormuş bebek, çok söylüyorsanız baksın diye o yuzden tepkisizdir belki.
S
Sultan
Premium Üye
20 Ağustos 2026 22:56
Bir videoda izlemistim ismini duydukca aliskanlık haline gelip bakmayabiliyormuş bebek, çok söylüyorsanız baksın diye o yuzden tepkisizdir belki.
B
Buse N. Y.
Premium Üye
20 Ağustos 2026 22:59
Bazen çok fazla söylüyorum olabilir
S
Sultan
Premium Üye
20 Ağustos 2026 23:05
Teşekkür ederim 🙏 öyle yapayım
E
Esra G.
20 Ağustos 2026 23:08
B
Buse N. Y.
Premium Üye
20 Ağustos 2026 23:13
Ben oldukça yüksek sesle söylüyorum ona rağmen dönmeyince daha fazla sesleniyorum. Mantıklı geldi söylediğiniz ama elimde de olmuyor doğrusu. Aslında bakmama durumu bir oyuncakla oynarken veya bir şeye dikkatini vermişken bunu daha çok yapıyor
Ay bir de oyle korktuk ki otizmden.... otizm olmayan bebeklere bile tanı koyuyorlar ondan da çok telaşlanıyoruz... hepimizin bebeği çok saglikli olur insallah.
E
Esra G.
20 Ağustos 2026 23:30
Benim bebegim henuz 4 aylik. O asamalara gelemedim. Videoda gordum sadece:) Insan en ufak bir seyde panik oluyor haklisiniz. Biraz da sosyal medya etkisi bence. Herkesin bebegi mukemmel bizimkiler çok geride gibi duruyor. Oysaki her bebegin gelisiminin farkli oldugunu doktorlarimiz hep söylüyor. Birbirimize biraz sakin olmayı aşılamalıyız sanırım. Benimde bebegim hala sarılık mesela yüregim agzimda hep cok korkuyorum sanki bir tek benim bebegim bu durumu yasiyormus gibi geliyor.
Ay bir de oyle korktuk ki otizmden.... otizm olmayan bebeklere bile tanı koyuyorlar ondan da çok telaşlanıyoruz... hepimizin bebeği çok saglikli olur insallah.
E
Esra G.
20 Ağustos 2026 23:31
Benim bebegim henuz 4 aylik. O asamalara gelemedim. Videoda gordum sadece:) Insan en ufak bir seyde panik oluyor haklisiniz. Biraz da sosyal medya etkisi bence. Herkesin bebegi mukemmel bizimkiler çok geride gibi duruyor. Oysaki her bebegin gelisiminin farkli oldugunu doktorlarimiz hep söylüyor. Birbirimize biraz sakin olmayı aşılamalıyız sanırım. Benimde bebegim hala sarılık mesela yüregim agzimda hep cok korkuyorum sanki bir tek benim bebegim bu durumu yasiyormus gibi geliyor.
Yükleniyor...