Islak Mendil/ Sıkıştırılmış Mendil
154 görüntüleme
C
Ceren Ş. A.
13 Aralık 2025 18:27
Merhaba, ıslak mendil konusunda gerçekten içeriği temiz diyebileceğimiz çok az ürün var siz hangilerini tercih ettiniz? Başlangıçta normal pamuk+su kullanacağım fakat gerekli durumlarda ıslak mendilde gerekicektir. Bir de sıkıştırılmış bu tablet mendiller var pamuk gibi ama türkiye de çok yaygın değil. Kullanan varsa hangi marka söylerse çok sevinirim
S
Sinem A. K.
13 Aralık 2025 18:36
Bebeğim 6 aylık oldu ben hala pamuk+su kullanıyorum, ama bi durum olursa diye waterwipes markasından satın aldım pamuk ıslatmaya üşendiğim zaman veya evde pamuk bittiği zaman onu kullanıyorum. Fiyatı biraz pahalı ama ayda1 paket anca bitiriyoruz
C
Ceren Ş. A.
13 Aralık 2025 18:42
Gerçekten çok içime sinen bir yanıt aldım sizden çok teşekkür ederim. Bende sizin gibi ilerlemek istiyordum ama pamukla gercekten ne kadar uzun süre gidilir bilemediğimden tedirgindim. Çok teşekkür ederim ☺️
İ
İ.E.
13 Aralık 2025 19:29
Valla benimki 1 yasini gecti hala pamuk kullaniyorum. Disarida bebek odalarinda zaten musluk da oluyor su ana kadar pek sorun yasamadim. Icerigi saf su olan islak mendiller oluyor ya da izotonik sulu onlardan tercih edebilirsiniz hassas bir cildi varsa.
N
Neslihan Ç. ..
13 Aralık 2025 21:41
Unibaby çok güzel. Pamuk olduğu için çokda yumuşak. Sleepy aldım fiyatlardan dolayı ama pişman oldum, değerine göre yeterince iyi değildi
C
Cennet C.
15 Aralık 2025 14:04
Molfixin izotonik sulı ıslak mendilini kullanıyorum memnunum bende.
C
Cerennn
15 Aralık 2025 19:41
Uni baby yenidoganla basladık 16 aylık olucak hala onu kullanıyoruz. Sleepy Aldk ama pişik yaptı Oğlumun poposunu memnun kalmadım. Molfix izotonik sulu olanı demedık ama fiyat olarak biraz yüksek gelmısti o zaman
C
Canan A.
16 Aralık 2025 13:23
Eğer evdeysem pamuk+ılık su kullanıyorum ancak bazen uykudan uyanıp yapmak zahmetli oluyor ağırlıklı olarak Pampers ıslak mendil kullanıyorum ve gerçekten aşırı memnunum. Çok şükür ne alerji yaptı ne de pişik.