Islak Mendil Önerisi Lazım

479 görüntüleme
İ

İpek B. Z.

21 Ağustos 2026 18:44
Normalde Uni baby 6-12 ay islak mendili kullanıyorum poposu icin ama piyasada bulamadım su an. Alt temizliği icin önerdiğiniz bir marka var mi?
N

Nilay T.

Premium Üye
21 Ağustos 2026 18:47
Molfix izotonik yenidoğan ve sleppy yenidoğan bio natural ikisini de kullanıyorum indirimde hangisi varsa onu alıyorum bebeğim 6 aylık doğduğundan beri bu ikisini alıyorum
F

Fidan A.

21 Ağustos 2026 18:51
Doktorlar islak mendil önermiyor pek
Z

Zeynep İ. ..

21 Ağustos 2026 18:52
doğduğundan beri molfix izotonik ıslak mendilini kullanıyoruz hiç pişikte yapmadı
E

Elif Y.

Premium Üye
21 Ağustos 2026 18:59
Molfix mavi renkli olanı tavsiye ederim çok iyi hiç pişik yapmadı
A

Ayse

21 Ağustos 2026 20:44
Uni baby nin hisdistan cevizi ozlu olani yeni cikti ben cok memnun kaldim. Pembe renk bi ambalaji var.
B

Beyza ..

21 Ağustos 2026 21:02
Ben de molfix izotonik sulu ve baby turco kullandım sorun yaşamadım
E

Elif B.

21 Ağustos 2026 21:33
Kapaklı ıslak mendil kaplarında ıslak pamuk hazırlıyorum. Dışardaysam da saf su olanları tercih ediyorum zaten alt değiştirme alanlarında lavabo oluyo ıslak mendili suya tutup sıkıyorum bilemiyorum içime sinmiyo şu ıslak mendiller. Yapış yapış hissi hoş değil. Ama saf su olanlarda yok o his;)
Ebru G. .

Ebru G. ..

21 Ağustos 2026 21:44
Siz daha iyisini bilirsiniz ama pamuk kulanan biri olarak oğlum bir yaşına girecek neredeyse hiç pişik ve kızarıklık olmadı bizde
m

merve

21 Ağustos 2026 21:48
2 yıldır baby turco aloe vera olanı kullanıyorum hic sorun yaşamadım
N

Nilhan B.

Premium Üye
21 Ağustos 2026 22:00
Baby turco kullaniyorum anneveeczaci Instagram hesabi içerik inceliyor oradan içeriği temiz olan ıslak mendillerine bakabilirsiniz.
N

Nilhan B.

Premium Üye
21 Ağustos 2026 22:02
Ebru Gündüz
Siz daha iyisini bilirsiniz ama pamuk kulanan biri olarak oğlum bir yaşına girecek neredeyse hiç pişik ve kızarıklık olmadı bizde
6 aylık olana dek şuanda bazı zamanlarda pamuk kullanıyorum. Pişik önleyici kullanmamıza rağmen çok şiddetli pisiği oldu ve doktor pamuğun da bazı bebekle alerji yapabileceğini söyledi. Her bebeğe fayda etmeyebiliyor. Artık ıslak mendil kullanıyoruz 﫠
Ebru G. .

Ebru G. ..

21 Ağustos 2026 22:06
Nilhan Bayır
6 aylık olana dek şuanda bazı zamanlarda pamuk kullanıyorum. Pişik önleyici kullanmamıza rağmen çok şiddetli pisiği oldu ve doktor pamuğun da bazı bebekle alerji yapabileceğini söyledi. Her bebeğe fayda etmeyebiliyor. Artık ıslak mendil kullanıyoruz 﫠
Hocam deneyimim bu Allah yardımcınız olsun
N

Nilhan B.

Premium Üye
21 Ağustos 2026 22:06
Ebru Gündüz
Hocam deneyimim bu Allah yardımcınız olsun
Kızımın cildi epey hassas maalesef. En iyisi yıkamak ama o da çok zor ☺️
P

Pervin T. ..

21 Ağustos 2026 22:21
Molfix izotonik sulu ıslak mendil kullanıyorum yenidoğan veya hassas ciltler için olanı. Memnunum, herhangi bir sorun yaşamadık. Rahatsız edici bir kokusu da yok.
D

Durdane D.

21 Ağustos 2026 22:27
Waterwipes %99 su var sanırım içinde

Ben evdeysem hep yıkıyorum ama bu mendili dışarıda kullanıyorum çok iyi yumuşacık ve ıslak, bebek tahriş olmuyor
İ

İpek B. Z.

21 Ağustos 2026 22:30
Herkese çoook teşekkür ederim ❤️
E

Elif N.

Premium Üye
21 Ağustos 2026 22:35
Oğluma 1 yıl pamuk kullandım. Tereddütle ıslak mendile geçtim. Piyasada ben de bulamıyorum, internetten stok yapıyorum. Ben de uni babyden çok memnunum.
N

Nur A.

3 Eylül 2026 21:13
Yani ıslak mendil kullanmak ve sürekli olarak bebek cildine ne kadar zarar veriyor arkadaşlar yazık ne kadar doğal olsa da yani. Islak pamuk kullanın lütfen
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir