Islak Mendil
341 görüntüleme
E
Elif G. A. Ö.
10 Eylül 2025 16:29
Hangi ıslak mendili kullanıyorsunuz? Aşırı fark eder mi?
Ş
Şeyda E.
10 Eylül 2025 16:33
Bence çok ta fark etmiyor ben şu an molfix izotonik sulu ıslak mendil kullanıyorum ama çok fark ettiğini düşünmüyorum önemli olan 3 saatte 1 bez değişimi yapmak
E
Ezgi K. ..
10 Eylül 2025 16:39
Ben içeriğine bakiyorum temiz icerikli icinde alerjen madde bulunmayanlara bakiyorum. Sleepy newborn ve sok bebeland yenidogan kullaniyorum. Evde pamuk kullaniyorum daha güzel temizliyormus gibi geliyor
Z
Zehra A.
10 Eylül 2025 17:04
Prima sensitive kullanıyorum %99.9 su.

Ayça K. A.
Hemşire
28 Ekim 2025 03:27
Evde en ideal temizlik pamuk ve su. Sonrasında kurulamak. Fakat dışarıda pampers harmonie Aqua kullanıyorum çok memnunum
K
Kübra Y.
1 Kasım 2025 11:54
Sleepy bio naturel. Diğer hepsi malesef pişik ve alerji yaptı.
M
Melis B.
18 Mart 2026 11:26
Merhaba, bebeğim 14 aylık. Doğduğundan beri waterwipes ıslak mendil kullanıyoruz ama artık fiyatı çok pahalı geldigi için pampers aqua kullandım ve üst genital bölge sivilce içinde kaldı 😔 gerçekten temiz içerikli ve kalın ıslak mendil öneriniz var mı?
E
Elif G. A. Ö.
18 Mart 2026 11:37
Merhaba, bebeğim 14 aylık. Doğduğundan beri waterwipes ıslak mendil kullanıyoruz ama artık fiyatı çok pahalı geldigi için pampers aqua kullandım ve üst genital bölge sivilce içinde kaldı gerçekten temiz içerikli ve kalın ıslak mendil öneriniz var mı?
M
Melis B.
18 Mart 2026 11:39
Ben uni baby kullanıyorum
E
Elif ..
18 Mart 2026 11:51
Neden ıslak mendil kullanılıyor ki, alt temizleme pamuğunu ıslatıp temizleyince gayet güzel temizleniyor. Şimdiye kadar da hiç pişik olmadı. Ve bebeğimin tenine bir zararı olmadığı için içim rahat 🌿
M
Melis B.
18 Mart 2026 15:31
Neden ıslak mendil kullanılıyor ki, alt temizleme pamuğunu ıslatıp temizleyince gayet güzel temizleniyor. Şimdiye kadar da hiç pişik olmadı. Ve bebeğimin tenine bir zararı olmadığı için içim rahat
E
Elif G. A. Ö.
18 Mart 2026 15:40
Uni baby nin hangisi acaba?
E
Elif G. A. Ö.
18 Mart 2026 15:42
Neden ıslak mendil kullanılıyor ki, alt temizleme pamuğunu ıslatıp temizleyince gayet güzel temizleniyor. Şimdiye kadar da hiç pişik olmadı. Ve bebeğimin tenine bir zararı olmadığı için içim rahat
A
Ayşe S.
23 Mart 2026 00:40
Molfix izotonik sulu mendil 4 aydır Yenidoğan döneminden beri kullanıyorum hiç pişik olmadı çok memnunum
E
Esra Ö.
1 Nisan 2026 22:10
Pureseed çok iyi
C
Canan T. ..
12 Nisan 2026 19:47
Evde ve annem kayınvalidem gibi temiz ılık suya rahatça ulaşabildiğim yerlerde pamuk kullanıyorum. Evde sadece kakasının kabasını ıslak mendille alıyorum sonra detay ve temizlik kısmını yine ılık suyla anlık nemlendirdiğim pamukla yapıyorum. Dışarıda çok mecbur kalırsam ve evde sadece kakasının kabasını aldığım da ise "baby turco doğadan yenidoğan ıslak Bebek havlusu" yazan ürünü kullanıyorum. Paketi beyaz ağırlıklı ve alt taraflarında yeşil çimen görseli ve minik bir traktör var. Üzerinde yenidoğan kullanımına uygundur yazıyor. İçeriğinde Saf pamuk, doğal zeytinyağı, saflaştırılmış su bulunuyor diyor.