İşitme Testi
173 görüntüleme
C
Canan s.
25 Ağustos 2026 21:46
Merhabalar dün de sormuştum bebeğimiz doğduğunda küvezde kaldı bu yüzden 5 veya 6 ayında abr ve bera testi önerildi şimdi hastaneden çocuk polikiliniginden randevu aldık oranın yönlendirmesi ile odyoloji bölümünde aynı gün içinde bu testler yapılabiliyor mu
L
Leyla E. A.
25 Ağustos 2026 21:56
Merhaba çocuk dr değilde kbb dr una randevu alsanız daha iyi olur devlet hastanesine aldıysanız kbb dr muayene edip bera testine yönlendiriyor bera testine gün veriyorlar genelde ve her hastanede yapılmıyor tıp fakültesi ya da şehir hastanelerinde yapılıyor
L
Leyla E. A.
25 Ağustos 2026 22:05
Ayrıca bazı özel hastanelerdede yapılıyor ama ücreti yüksekti geçen yıl sorduğumuzda bebeğimi 4 kez beraya götürdüm şehir hastanesinde bebeğim derin uykuya dalmadığı için yapılan ortam da ses açısından uygun olmadığı için geçemedi her ay çile çektim her randevusunda sonra tıp fakültesinde yaptırdım geçti çok şükür şehir hastanesi geçmedi testi deyip işitme cihazına yönlendirdi bizi :( sabah 5 ten sonra mümkünse bebeğinizi aç bırakın ve randevunuzu sabah erkene almaya çalışın 5 ten sonra aç kaldığı için uyuyamayacak randevu saatiniz gelmeden 15/20 dk önce besleyip uyutun o zaman derin uykuya dalıyorlar
F
Fatma S. ..
25 Ağustos 2026 22:20
Bende hamileyken antibiyotik kullandığım için istemişlerdi 6. Ayında gidin dedikleri için 6 aylıkken gittik ve sıraya girdik öyle olduğunu bilseydim yenidoğan döneminde giderdim. 6 ay sıra bekledik biz. 1 yaşındayken yapıldı yani. En az 6 saat uyutma demişti bizim randevuyu 16.00 a vermişlerdi. O yüzden sabah erken kaldırdım 9 gibi tekrar uyuttum 10 da yine kaldırdım ve hastaneye gidene kadar uyutmadım. Hastanede mama verip uyuttum o şekilde yapıldı.
F
Fatma S. ..
25 Ağustos 2026 22:21
Giderken yastık battaniye falan götürdüm. Bursa da sadece şehir hastanesinde var deyip oraya yönlendirdikleri için oraya gittik. Çevre illerde buraya geliyormuş o yüzden çok sıra vardı belki size daha erken sıra gelir.

Gül H. A.
25 Ağustos 2026 23:28
Benimde bebeğim ilk doğduğunda Cpr yüksek olduğu için 7 gün yoğun bakımda kaldı. İlk testi geçtik çok şükür. Odyolog şehir hastanesinin numarasını verdi aradım bana randevu verdi. Bu Perşembe saat 11 de randevumuz var. Bunun dışında KBB randevu almam gerekir mi
L
Lale
Premium Üye
25 Ağustos 2026 23:38
Benimde bebeğim ilk doğduğunda Cpr yüksek olduğu için 7 gün yoğun bakımda kaldı. İlk testi geçtik çok şükür. Odyolog şehir hastanesinin numarasını verdi aradım bana randevu verdi. Bu Perşembe saat 11 de randevumuz var. Bunun dışında KBB randevu almam gerekir mi

Gül H. A.
25 Ağustos 2026 23:52
İlk olarak KBB doktoru muane ediyor eğer kulağında kir yoksa gün veriyorlar bera testi için. Eğer kir varsa gliserin veriyor bi hafta kullanıyorsunuz tekrar KBB ye gidiyorsunuz onay verdiğinde randevu veriyorlar.
Yükleniyor...